Skip to content

Judas

Durada: 60’. Any: 2017. Directors: Raúl Capdevila, Juan Carrano, Raúl Egüés, Alejandra Vera. Productora: IDEC/UPF. Producció: Raúl Capdevila, Juan Carrano, Raúl Egües, Alejandro Vera. Guió: Raúl Capdevila, Juan Carrano, Raúl Egües, Alejandro Vera. Fotografia: Juan Carrano. Idioma Original: Català, Castellà, Anglès.

Judas és la història d’un bar i un temps que s’acaben: el retrat col·lectiu dels outsiders que habiten aquest lloc decadent al centre d’una ciutat cada dia més orientada al turisme massiu i als beneficis de la Marca Barcelona.


Juan Carrano

Caracas, Veneçuela.
Productor / Director de fotografia

Llicenciat en Comunicació Social a la menció Arts Audiovisuals per la Universidad Católica Andrés Bello (UCAB) amb diplomatura de Postgrau en Muntatge Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (UPF-IDEC).


Raul Egues

Pamplona
Muntador

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat del País Basc (UPV), cursa el Màster en Direcció Cinematogràfica de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) i el Postgrau en Muntatge Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (UPF-IDEC). El passat 2016 realitza el Màster en Estudis de Cinema Contemporani i Audiovisuals a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), gràcies a una Beca d’ampliació d’estudis artístics Príncep de Viana (2013-2016).


Raul Capdevila

Muntador

Graduat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Barcelona (UB) amb diplomatura de Postgrau en Muntatge Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (UPF-IDEC). Actualment realitza el Màster en Documental de Creació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).


Alejandra Vera

Sevilla
Ajudant de direcció / Sonidista.

Grau Superior en Imatge (IES Nestor Almendros) amb diplomatura de Postgrau en Muntatge Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (UPF-IDEC).

Back To Top