Skip to content

Hayati (mi vida)

Durada: 80’. Any: 2018. Directores: Liliana Torres, Sofi Escudé. Productora: BOOGALOO FILMS/LES FILS D’ICI/ESCÁNDALO FILMS/LES FILMS D’ICI MEDITERRANÉE. Producció:Bernat Manzano, Valerianne Boué. Guió: Sofi Escudé, Liliana Torres. Fotografia: Alberto Borque. Idioma Original: Àrab (subt. en castellà).

El 2015, una periodista de televisió va fer la traveta a Ossamah Al Mohsen i el seu fill en la seva desesperada fugida de Síria. La imatge es viralitzà, convertint-se en una de les iconesmésvergonyosos del conflicte. Paradoxalment, això li va permetre arribar a Madrid. La resta de la seva família, encara estan estancats a Turquia. El seu exemple ens permet reflexionar sobre la supervivència de les famílies sirianes atrapades a Turquia.


Sofi Escudé i Liliana Torres

Hayati (My Life) és el primer llargmetratge com a co-directora de Sofi Escudé. Graduada per l’ESCAC el 2013, ha desenvolupat la seva carrera professional com a muntadora de títols com Camera / Woman, Som Gent Honrada o La Guerre du Golf.

Liliana Torres, també graduada per l’ESCAC, va debutar el 2013 amb Family Tour, estrenada al Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià. El seu cinema es desenvolupa entre la ficció i el documental, combinant elements d’ambdós gèneres. Hayati (My Life) és el seu segon treball com a co-directora.

Back To Top