Skip to content

Els subversius

Durada: 71’. Any: 2017. Director: Miles Roston. Productora: LOTO FILMS/GAIA AUDIOVISUALS/ETHAN FILMS. Producció: Carles Pastor, Jenny Lundström. Guió: Miles Roston, Sergi Dies. Música Original: Marc Jovani. Fotografia: Francisco Belda. Idioma Original: Anglès, Castellà.

Ambientat dins l’ONU durant la Guerra Freda, en mig de la intriga i l’espionatge de finals del 70 i principis dels 80. Aquesta és la controvertida història de Theo van Boven, exdirector de Drets Humans de l’ONU, el seu equip i els supervivents acusats de terrorisme que van lluitar contra el sistema i les dictadures militars de Xile, Argentina i tota Amèrica del Sud, així com a Espanya.


Miles Roston

Nova York

És director, escriptor i productor. Ha estat nominat als premis Emmy i posseeix una àmplia experiència treballant amb emissores, productors i talents internacionals. Es va graduar a la Universitat de Columbia i ha dedicat els últims 15 anys de la seva vida com a productor a documentar i explicar històries relacionades amb temes socials, de drets humans i de desenvolupament. També ha treballat com a músic professional i escrit dos llibres sobre la no ficció.

Entre els seus propers projectes es troba el llargmetratge de ficció The confrontation, basat en la història real de Theo van Boven, director de drets humans de l’ONU durant la Guerra Freda.

Back To Top