Skip to content

Primer estrat

Durada: 22’. Any: 2018. Director: Ventura Durall. Productora: NANOUK FILMS. Producció: Ventura Durall. Guió: Ventura Durall. Fotografia: Francesc Roig. Idioma Original: Català i Castellà.

Milos està a punt d’entrar a la llar d’infants, on passarà els dos pròxims anys. El seu pare, el director Ventura Durall, es pregunta com s’anirà expressant la seva personalitat, fins a quin punt el que visqui en aquesta escola la determinarà. Per tractar de trobar respostes, decideix gravar els dos últims dies a la llar d’infants de la classe de la seva filla gran.


Ventura Durall

Guionista, director i productor de documentals, ficció i obres audiovisuals per a museus. Graduat per ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) a la especialitat de guió. És coordinador del departament de documental d’ESCAC, on supervisa els projectes d’etapa de carrera i dirigeix la especialitat de documental al Màster Oficial de Cinematografia. Les seves obres anteriors s’han exhibit en festivals com Sundance, Sant Sebastià, Locarno, Màlaga, IDFA o HOTDOCS.

Back To Top