Skip to content

La ciutat interior

Durada: 24’. Any: 2017. Directors: Iso Luengo, Jorge Moneo, Andrea Ballesteros. Productora: UAB Màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu. Guió: Iso Luengo, Jorge Moneo, Andrea Ballesteros. Fotografia: Jorge Moneo. Idioma Original: Català, Castellà.

Pot ser el lloc de treball un espai per l’elucubració, la meditació o l’afecte? Els porters exerceixen la seva jornada en llocs de trànsit mentre romanen en ells vigilants i sol·lícits. Confinats durant la seva jornada laboral en aquests espais ens compartiran les seves confessions.


Iso Luengo, Jorge Moneo i Andrea Ballesteros

Graduats en Belles Arts, van coincidir en el Màster en Documental Creatiu de la UAB on van realitzar el curtmetratge La Ciutat Interior, la seva òpera prima.

Van triar els portals per la seva condició de transitorietat entre l’espai públic i privat i perquè són una part de la ciutat que sempre queda oculta darrere la façana. Van decidir escoltar als seus guardians, els quals en sintonia amb les mutacions incessants de la societat, veuen que la seva professió pot desaparèixer en un futur no molt llunyà.

Back To Top