Skip to content

El somni efímer

Durada: 18’. Any: 2017. Director: Toni Bestard. Productora: TONI BESTARD. Producció: Toni Bestard. Guió: Toni Bestard. Música Original: Miquel Àngel Aguiló. Fotografia: Edu Biurrún. Idioma Original: Castellà, Català.

Fa poc temps els cartells de pel·lícules es pintaven a mà a les façanes dels cinemes. A través de tres pintors de tres ciutats diferents, ens endinsarem en la història d’aquest art efímer.


Toni Bestard

Bunyola

Tres nominacions al Goya, més de 150 premis o més de 500 seleccions oficials al món del curtmetratge, són alguns dels nombres del director mallorquí Toni Bestard. El seu primer llargmetratge de ficció va ser El perfecte desconegut (2012) , protagonitzat per l’actor irlandès Colm Meaney, i l’any 2015 va estrenar la seva següent pel·lícula, el llargmetratge documental I Am Your Father, co-dirigida amb Marcos Cabotà i que va ser nominada al Goya al Millor llargmetratge documental. Actualment prepara el seu següent projecte cinematogràfic, sigui de ficció o documental. L’única cosa rellevant per a Toni Bestard és que sigui una bona història. Des de principis de 2016 també és membre de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d’Espanya.

Back To Top