Skip to content

FilmMarket

SomCinema, en col·laboració amb el CECAAC, organitza un FilmMarket per oferir distribució i canals de difusió a pel·lícules que es presenten al Som Cinema.

Les sessions de treball, que es realitzaran a petició dels interessats, tindran lloc el dissabte dia 20 d’octubre a partir de les 12 h al Centre de Producció Audiovisual Magical Media.

Trobada professional al Màgical Mèdia

Dissabte, 20 d’octubre, 12 h – Màgical Mèdia

Visita comentada per als professionals presents al 9è Som Cinema al Centre de Producció Audiovisual Magical Media i a les actuacions que desenvolupa, així com les que realitza i tingui previst realitzar el Centre Experimental del Cinema i les Arts Audiovisuals de Catalunya (CECAAC) en el seus objectius de producció i post producció de realitzacions per al cinema i la TV.

 

 

Taula rodona: Més enllà d’Alice Guy

Realitat de la dona al cinema

Dissabte, 20 d’octubre, 11 h – Magical Media

Moderadora: Judith Vives, periodistafreelance, consultora de comunicació i assessora artística del Som Cinema.

ParticipantsAlba Cros, Inés Garrell, Elena Martín, Gemma Castell i Sandra Forn

Presentació concurs de curtmetratges Som Secundària

Dimecres, 17 d’octubre, 19 h – Cafè del  Teatre de l’Escorxador

Som Secundària pretén ser un espai on els i les adolescents puguin expressar les seves inquietuds lliurement i transmetre la seva visió del món a través del llenguatge audiovisual.

Som secundària està pensat amb dos objectius, un és que el jovent valori l’esforç i la creativitat del cinema que es realitza a casa nostra i, per altra banda, puguin anar formant-se com a creadors i com espectadors en un llenguatge que els hi és proper.

Back To Top