M’esperaràs?
Durada: 90’. Any: 2018. Director: Carles Alberola. Productores: ALBENA PRODUCCIONS. Producció: Toni Benavent. Guió: Carles Alberola. Música Original: Arnau Bataller. Fotografia:Víctor Entrecanales. Intèrprets: Carles Alberola, Cristina Garcia, Alfred Picó, Rebeca Valls. Idioma Original: Valencià.
Jaume i Raquel organitzen una cita a cegues al seu amic Rubén, que porta dos anys separat. La dona que acudeix a la cita posa del revés les seves relacions. A partir d’aquesta nit, res tornarà a ser igual.
Carles Alberola
Alzira
Autor, actor i director teatral. Cofundador de la Companyia Albena Teatre. Entre les seves obres destaca Petons, M’esperaràs?, L’aneguet lleig i el musical Tic Tac. Per televisió valenciana ha escrit, dirigit i interpretat Autoindefinits, Socarrats i Maniàtics. Ha fet el pas al cinema dirigint i protagonitzant l’adaptació de la seva pròpia obra teatral M’esperaràs?
Quiero lo eterno
Durada: 73’. Any: 2017. Director: Miguel Angel Blanca. Productores: BOOGALOO FILMS. Producció: Bernat Manzano, Miguel Ángel Blanca. Guió: M. A. Blanca, Cosmic d’Alessandro, Alberto Flores. Música Original: Blood Quartet, Tim Robertson. Fotografia: Jordi Díaz. Intèrprets: Mestre Toscau, Nina Mírez, Marisol Tozzi, Jvng Bautas, Vily Jan Tinta, Alberto Flores. Idioma Original: Castellà.
Uns quants nois i noies de classe mitjana, en aparença sense problemes econòmics o afectius, es comporten com si no hi hagués futur. Què els porta a fer el que fan? Per què passen el temps amb una llauna de cervesa a la mà i parlant de banalitats? I d’altra banda, qui som nosaltres per jutjar-los? Quiero lo eterno mostra aquests xavals vagant sense rumb per paisatges desolats i els contempla amb una fredor quirúrgica però també amb una curiositat excitada.
Miguel Ángel Blanca
Cineasta, guionista i músic especialitzat en les tragicomèdies d’amor surrealistes, les dobles vides i la foscor quotidiana. Les seves primeres obres, Your Lost Memories (2012) i Després de la generació feliç (2014), giren al voltant de la memòria a través del remix audiovisual del foundfootage. Li segueixen Un lloc on caure mort (2014), documental sobre com gestionar la família, les virtuts de la classe mitjana i la música punk i L’Estrangera (2015), híbrid entre documental i ciència-ficció que reflexiona sobre les invasions turístiques a la ciutat de Barcelona.
Puta y amada
Durada: 62’. Any: 2018. Director: Marc Ferrer. Productores: PRODUCCIONES INMUNDAS. Producció: Marc Ferrer. Guió: Marc Ferrer. Música Original: Adrià Arbona. Fotografia:Cristina Capote, Marc Ferrer. Intèrprets: Júlia Betrián, Zaida Carmona, Adrià Arbona, Marc Ferrer, Yurena, Nausica Bonnin. Idioma Original: Castellà, Català.
Tot i estar en una relació, la Zaida coneix en una festa a Luci, una mena de versió actualitzada de femme fatale que intenta seduir-la. La seva amiga Júlia, després d’assistir a la projecció d’una pel·lícula de Godard, del qual està obsessionada, coneix al projeccionista del cinema, del qual també s’obsessiona. L’amic d’elles, Marc, és un director de cinema en crisi creativa i sentimental, que constantment trenca i es reconcilia amb la seva parella, Adrià, compositor d’un grup de música pop.
Marc Ferrer
Graduat en Comunicació Audiovisual a la UPF (Barcelona), ha dirigit diversos curtmetratges, entre ells Els últims romàntics, que va passar pel Festival de Sitges. També ha realitzat els videoclips Sang a les sabates, Ópalo negre, Akelarre en el meu saló i GENER per al grup de música Papa Topo i La Pubblicità (Un mondo ideale) per a La Prohibida. El seu primer llargmetratge, Ens semblava important, va competir en la secció de nous talents del D’A Film Festival Barcelona 2016. La maleïda primavera, segon llargmetratge, es va projectar al Atlàntida Film Fest 2017, i es va poder veure també en el D’A Film Festival Barcelona, al São Paulo International Film Festival, o al Festival Cinespaña de Tolosa, entre d’altres. Puta y amada és el seu tercer llargmetratge
Jo la busco
Durada: 85’. Any: 2018. Directora: Sara Gutierrez Galve. Productora: NANOUK FILMS. Producció: Ventura Durall. Guió: Sara Gutierrez Galve, Núria Roura. Fotografia: Carlos Rigo. Intèrprets: Dani Casellas, Laia Vidal, Oriol Esquerda, Marta Cañas, Max Grosse, Guillem Barbosa, Katia Armesto. Idioma Original: Català.
En Max ronda els trenta i viu amb l’Emma, la seva íntima amiga. Una bretxa entre ells fa créixer en Max dubtes i inquietuds que li empenyeran a sortir al carrer a mitjanit. Jo la busco retrata una amistat inventiva, la seva ruptura i l’estrany i transformat viatge de Max a la nit barcelonina.

Sara Gutierrez Galve
Graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra.
Completa els seus estudis amb un curs de realització a la University of California, Los Angeles (UCLA). Col·labora amb Nanouk Films, on produeix videoclips, curtmetratges i spots. Yo la busco és el seu debut com a directora y guionista d’un llarmetratge.
Framed
Durada: 80’. Any: 2017. Director: Marc Martínez Jordán. Productora: CREATURES OF THE DARK. Producció: Marc Carreté. Guió: Jaume Cuspinera, Marc Martínez. Música Original:Jordi Dalmau. Fotografia: Yuse Riera. Intèrprets: Àlex Maruny, Joe Manjón, Clàudia Pons, Enric Auquer, Júlia Molins, Daniel Horvath. Idioma Original: Castellà.
L’Àlex es reuneix amb els seus amics abans de marxar a treballar a l’estranger. Durant el transcurs de la vetllada, seran atacats per tres estranys individus, l’únic objectiu serà imposar retorçats jocs mortals als convidats mentre ho retransmeten en streaming, fent així de la tortura i la mort un espectacle viral.
Marc Martínez Jordán
Graduat per l’ESCAC el 2012 en l’especialitat de direcció. El seu projecte final de carrera Timothy (2013) va estar inclòs a la secció oficial del Festival de Sitges. Va acumular 36 premis i 200 seleccions nacionals i internacionals. El mateix any va co-dirigir Los inocentes, slasher adolescent produït per Escandalo films. Caradecavall, va guanyar dos premis al Sitges Film Festival (Brigadoon i cine365), i va acumular 60 premis i 250 seleccions nacionals i internacionals. Actualment presenta el seu primer llargmetratge, Framed, una pel·lícula de terror on es mesclen els components més clàssics del slasher amb l’addicció amb les noves tecnologies que viu actualment la societat.
Ana de dia
Durada: 105’. Any: 2018. Directora: Andrea Jaurrieta. Productora: ANDREA JAURRIETA PC/NO HAY BANDA/POMME HURLANTE FILMS. Producció: Andrea Jaurrieta, Iván Luis, Martín Samper. Guió: Andrea Jaurrieta. Música Original: Aurelio Edler-Copes. Fotografia: Juli Carné. Intèrprets: Ingrid Garcia Jonsson, Mona Martínez, Álvaro Ogalla, Fernando Albizu, Mª José Alfonso, Irene Ruiz, Iñaki Ardanaz. Idioma Original: Castellà.
L’Anna és una jove formal, educada en una família de classe mitjana tradicional. Està a punt d’acabar el seu doctorat en dret, entrar a formar part d’una empresa i casar-se, però no se sent realitzada. Un dia descobreix que una doble idèntica a ella ha ocupat el seu lloc, duent a terme totes les seves responsabilitats i obligacions.
Andrea Jaurrieta
Pamplona
Guionista, directora i productora
Màster en Direcció Cinematogràfica per l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC); Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Complutense de Madrid i titulada en Art Dramàtic pel Laboratori de William Layton.
Ana de dia és el seu primer llargmetratge com a directora a més de guionista i productora. Treball que compagina amb la seva tasca com a docent d’Història del Cinema a l’escola de teatre Laboratori William Layton i en Central de Cinema entre altres i com a professora de Fonaments del Disseny Audiovisual a l’Institut Europeu de Disseny (IED .
Prèviament com a directora ha dirigit set curtmetratges entre els quals destaquen Els anys diran (2013), seleccionat en nombrosos festivals nacionals i internacionals; S.E.D (2009), premi final de carrera a la Millor Direcció per la Universitat Complutense de Madrid, o, Algunes Aus Volen Soles (2016), guanyador del concurs Navarra Terra de Cinema i també mostrat en diversos festivals internacionals. Així mateix és autora de videoinstal·lacions que s’han exhibit en centres d’art i institucions culturals espanyoles i internacionals, entre aquestes últimes la Reial Acadèmia d’Espanya a Roma, on va gaudir d’una beca de creació durant el curs 2010-2011.
Ciutat i selva
Durada: 19’. Any: 2018. Director: Aleix Abulí. Productora: UNIVERSITAT POMPEU FABRA. Producció: Oliver R.Bisbal, Júlia Lucha. Guió: Aleix Abulí. Fotografia: Aleix Abulí, Oliver R.Bisbal, David R. Joanola. Idioma Original: Català.
Una reflexió al voltant de les vides de tres noies que van deixar el seu petit poble per viure a la ciutat de Barcelona.
Aleix Abulí
Natural de Cassà de la Selva, la seva sensibilitat i atracció pel cinema, el dibuix o l’escriptura, el motiven a realitzar els estudis de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, on mostra la seva preferència per la direcció artística. Ciutat i selva és el seu treball de Grau.
Primer estrat
Durada: 22’. Any: 2018. Director: Ventura Durall. Productora: NANOUK FILMS. Producció: Ventura Durall. Guió: Ventura Durall. Fotografia: Francesc Roig. Idioma Original: Català i Castellà.
Milos està a punt d’entrar a la llar d’infants, on passarà els dos pròxims anys. El seu pare, el director Ventura Durall, es pregunta com s’anirà expressant la seva personalitat, fins a quin punt el que visqui en aquesta escola la determinarà. Per tractar de trobar respostes, decideix gravar els dos últims dies a la llar d’infants de la classe de la seva filla gran.
Ventura Durall
Guionista, director i productor de documentals, ficció i obres audiovisuals per a museus. Graduat per ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) a la especialitat de guió. És coordinador del departament de documental d’ESCAC, on supervisa els projectes d’etapa de carrera i dirigeix la especialitat de documental al Màster Oficial de Cinematografia. Les seves obres anteriors s’han exhibit en festivals com Sundance, Sant Sebastià, Locarno, Màlaga, IDFA o HOTDOCS.
The Times and Tales of Two Beiruts
Durada: 28’. Any: 2018. Director: Teymur Faris. Productora: ESCAC FILMS. Producció: David Delgado. Guió: Teymur Faris. Fotografia: Roger Corredera. Idioma Original: Anglès.
Un fill va a Beirut a veure el seu pare i ajudar-lo a preparar la seva primera exposició fotogràfica, recordant els dies daurats de la ciutat (1960 – 1975). En aquell moment, el fill descobrirà un nou costat d’aquesta ciutat, aquest país i el seu pare.
Teymur Faris
Beirut
The times and tals of two Beiruts és el projecte final de carrera d’Teymur Faris, graduat de l’ESCAC (Escola superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya). Es tracta d’un documental molt personal, en el qual el mateix director decideix viatjar a Beirut per visitar el seu pare Waddah Faris i ajudar-lo a preparar la seva primera exposició fotogràfica, que recorda el Líban previ a la Guerra Civil Libanesa. Durant aquest viatge, i a través de diferents testimonis i l’immens arxiu fotogràfic de W. Faris, descobrirà una nova faceta del seu pare i del Líban.