Skip to content

No quiero perderte nunca

(Barcelona)

Durada: 75’. Any: 2017. Director: Alejo Levis. Productores: LIFE & PICTURES. Producció: Sebastià Mery. Guió: Alejo Levis. Música original: Nico Roig, Alejo Levis. Fotografia: Gina Ferrer. Intèrprets: Maria Ribera, Carla Torres, Aida Oset, Montse Ribas. Idioma original: Castellà.

La Paula en tenir coneixement de la pèrdua de la seva mare, rep la visita d’aquesta a la casa. Paula la tractará d’expulsar. Per a això, ella començarà un viatge a un món de confusió, l’oblit i la foscor seguint el camí de la seva mare va prendre, abans de deixar aquest mon. La Malena hi serà aprop per salvar-la.


Alejo Levis

Realitzador de videoclips i publicitat des de fa més de quinze anys, a més de dramaturg i director teatral. Ha coescrit el guió del llargmetratge 14 dies amb Víctor, seleccionat a competició al Festival de Sitges del 2010. Ha estat a més muntador de pel·lícules com The Birthday, d’Eugenio Mira. A la primavera del 2014 s’estrena el seu primer llargmetratge com a director, Tot semblava perfecte, al Festival de Málaga de Cine Español. Ha passat entre d’altres pel D’A, de Barcelona, o el London Spanish Film Festival.

Back To Top