Skip to content

La familia (Dementia)

(València)

Durada: 111’. Any: 2016. Directora: Giovanna Ribes. Productores: TARANNA FILMS (ES), MC2 (FR), MIRIQUIDI FILMS (AL). Producció: Giovanna Ribes, Margarita Cadenas i Michael Geidel. Guió: Giovanna Ribes, Eberhard Petschinka i Margarita Cadenas. Música original: Maximilien Mathevon i Javier Templado. Fotografia: Gabo Guerra SVC. Intèrprets: Pep Cortés, Lola Moltó, Ciro Maró, Sergio Cabellero, Mireia Pérez. Idioma original: Valencià.

Roger acull en el seu acabat d’estrenar pis universitari al seu iaio, que es nega a anar a una residència a pesar dels seus brots de senilitat i violència. Ara són dos, dos Roger perduts en la vida, buscant el passat que pareix real, sense entendre el present que pareix una mentida.


Giovanna Ribes 

Llicenciada en Filologia Anglogermànica per la Universitat de València i Tècnica en Operacions d’Imatge i So. Entre d’altres, cursa estudis en Mitja Production Services a Londres; International Film and Television Workshops, a Rockport, Maine, (EUA); ia l’Escola de Cinema de Sant Antonio dels Banys a Cuba.

Membre fundadora de Dones en Art, associada de CIM, ADCV i PAV. És vicepresidenta del Clúster Valencià. Recentment nomenada Membre de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d’Espanya. Directora del Festival Internacional de Cinema Dona i Cinema – Women & Film. Ha col·laborat en Festivals com HUMANS FEST, Premis Tirant o Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, i presidenta del Jurat del Festival de Cinema d’Alacant 2015.

Amb la seva productora Tarannà Films ha coproduït i portat a terme projectes propis com a directora i guionista movent-se des de la televisió fins al cinema i la vídeo-creació experimental. El seu primer llargmetratge com a directora, un Suau Olor de Canela es va presentar en més de 20 festivals internacionals, guanyant 4 premis, i va tenir la seva estrena nacional al novembre al 2014.

Back To Top