Skip to content

En acabar

(Mallorca)

Durada: 73’. Any: 2017. Directors: Guillem Miró i Thor Echevarría. Productora: SA SOMERETA PRODUCCIONS. Producció: Antonia Maria Miró. Guió: Guillem Miró i Thor Echevarría. Música original: Beñat Revuelta. Fotografia: Jordi A. Corrales. Intèrprets: Marc Joy, Montse Amer, Guiem Juaneda, Lluís Marqués. Idioma original: Català.

Gori, un jove idealista que passa els estius a Mallorca, intenta seduir als seus amics i a la seva ex al·lota, perquè l’acompanyin a una verbena a l’altra punta de l’illa. El que els seus amics no saben, és que realment està cercant una misteriosa al·lota que va conèixer una nit d’estiu que només sap el seu nom: Iruri.


Guillem Miró

Ha escrit i dirigit diversos curtmetratges entre els quals cal destacar El Guiador d’ànimes (2014), El perquè de Mariano (2015) o Motius (2016), aquest últim seleccionat en diversos festivals nacionals. També és creador de la sèrie d’animació Animals, actualment en fase de producció. Ha treballat de guionista tant com per a productores com per compte propi. Actualment és muntador freelance i guionista i dibuixant d’Històries histriòniques mentre prepara el seu segon llargmetratge.


Thor Echevarría

Ha escrit i dirigit curtmetratges com El mort està calent (2012). Actualment viu a Mallorca mentre compagina la seva feina com a professor de música i escriu enigmes per room scapes a nivel nacional.

Amb la seva productora Tarannà Films ha coproduït i portat a terme projectes propis com a directora i guionista movent-se des de la televisió fins al cinema i la vídeo-creació experimental. El seu primer llargmetratge com a directora, un Suau Olor de Canela es va presentar en més de 20 festivals internacionals, guanyant 4 premis, i va tenir la seva estrena nacional al novembre al 2014.

Back To Top