Skip to content

El dulce sabor del limón

(Tarragona)

Durada: 68’. Any: 2017. Director: David Aymerich. Productores: AYHE PRODUCTIONS. Producció: David Aymerich. Guió: David Aymerich. Música original: Thewardenclyffe. Fotografia: Luís Enrique Carrión AMC. Intèrprets: David Solans, Elena Rivera, Mercè Rovira, Jordi Boixadós, Abril Garcia, Adrià Triviño. Idioma original: Castellà.

Quan en Jaume finalitza a la presó una esbojarrada nit de festa amb els seus amics, la seva vida rutinària comença a canviar.

Allí coneixerà la Ilena, una enigmàtica noia que alimentarà tots els seu somnis i il·lusions per acabar involucrant en Jaume en una espiral conflictiva de la que haurà de lluitar per escapar abans que sigui massa tard.


David Aymerich

(Tarragona, 1994)

Bon lector i escriptor des de ben petit, en David va iniciar la redacció del guió de El Dulce Sabor del Limón a segon de batxillerat i als 18 anys es va fer productor autònom sota el nom d’Ayhe Productions per començar la producció de la seva òpera prima, ja que la gran majoria de productores amb les quals va contactar no es volien fer càrrec d’un projecte tant nou i innovador. D’aquesta manera el jove realitzador, gràcies a l’ajuda i l’empenta de l’actriu i coach Mercè Rovira, va començar a aprendre ràpidament el món de la producció i a construir l’equip tècnic i artístic adient per començar el rodatge de la pel·lícula a l’agost de 2014, la qual va seguir la seva producció fins el juliol del 2017.

Back To Top