Skip to content

Blue Rai

(Terrassa)

Durada: 70’. Any: 2017. Director: Pedro B. Abreu. Productora: ESCAC FILMS. Producció: Laura Diego. Guió: Pedro B. Abreu i Carlos Franco. Música original: Joan Vilà. Fotografia: Maite Astiz. Intèrprets: Santi Bayón, Cristian Valencia, Josep Seguí, Mireia Guilella, Betsy Túrnez, Pep Ambròs, Fina Doménech, Biel Montoro, Vicky Luengo. Idioma original: Castellà.

Es compleixen sis hores de la notícia que té commocionat el país. Vuit ostatges, milers de seguidors a les xarxes socials i una única petició: diu que només vol tornar a veure la seva noia.


Pedro B. Abreu

(València, 1983)

Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Cardenal Herrera CEU, va completar la seva formació a la Universitat sueca d’Art, Cultura i Comunicació de Malmö, on va dirigir els seus primers treballs de ficció cinematogràfica. Amb Kiss the bride (2006) va participar en la secció oficial de l’International film festival of Göteborg, i atresorant diversos guardons a nivell nacional. Posteriorment es va establir a Barcelona on va cursar el Màster en Direcció Cinematogràfica i el Postgrau en Direcció de Fotografia de l’Escola Superior de Cinematografia i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC). Va continuar dirigint curtmetratges i vídeos musicals amb el suport de la productora Escándalo Films. El seu treball La muntanya de la lluna (2009), present a la 62a edició del Festival de Cinema de Cannes, va ser considerat el millor curtmetratge espanyol del 2009 per l’Agència del Curtmetratge espanyol (ACE). El 2010 arrenca una carrera publicitària. Els seus videoclips per a artistes com Pablo Alborán, David Bustamante o Malú sumen més de 130 milions de visites a Youtube.

Back To Top