Skip to content

Algo de Valentina

(Lleida)

Durada: 80’. Any: 2017. Director: Jordi Celma. Productores: LA PALMA PRODUCTIONS, GLOBAL TV. Producció: Jordi Celma, Marta Guiu, Jordi Pla i Joan Juncosa. Guió: Jordi Celma. Música original: Blueromess, Jordi Gasión i Joan Baró. Fotografia: Jordi Pla. Intèrprets: Albert Garcia, Marta Pachón, Gemma Castell, Ares Piqué, José Mellinas. Idioma original: Castellà.

Bruno i Valentina es van embolicar la nit anterior en una festa d’un amic comú. Queden al dia següent perquè ella es va deixar la cartera i Bruno la va recollir. Valentina no recorda gairebé res del que va passar a la festa, ell, en adonar-se’n, juga amb la situació. Una cita que havia de ser un pur tràmit acaba ocupant tot el dia següent amb conseqüències inesperades


Jordi Celma

(Esplugues de Llobregat, 1977)

Viu a Lleida des de fa 9 anys. Dissenyador gràfic i creador audiovisual autodidacta va començar la seva carrera cinematogràfica escrivint guions i gags per a web sèries. Ha estat director de curtmetratges on realitzava totes les parts del procés de creació (actuació, edició i difusió) és creador de peces de videoart premiades i exposades a l’Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona i al Festival de Videoart LOOP Barcelona, entre d’altres . Va presentar el seu primer llargmetratge Noa, a la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya i al Som Cinema el 2013. Ara el 2017 ens presenta ‘Algo de Valentina’,  un film intimista amb un final inesperat. Tots dos films realitzats íntegrament a Lleida.

Back To Top