Skip to content

Inauguració

Al Teatre Municipal de l’Escorxador

Lliurament del I Premi Som Cinema Comunicació 2017.


Projeció del making off de la sèrie «Vida privada»

Vida privada, darrer la càmara

Duració: 7’. Producció: CECAAC. Fotografia: Joan Babiloni. Muntatge: Eva Torres

Un recull d’imatges del rodatge de la mini sèrie.


Matar a Dios

(Barcelona)

Durada: 90’. Any: 2017. Director: Pintó & Caye. Productora: Alhena Productions. Producció: Norbert Llaràs. Guió: Pintó & Caye. Música: Francesc Guzmán. Fotografia: Miquel Prohens. Intèrprets: Emilio Gavira, Itziar Castro, Eduardo Antuña, Boris Ruiz, David Pareja. Idioma: castellà.

 

Una família es prepara per celebrar el cap d’any en una aïllada casa enmig del bosc. Tot d’una irromp a la casa un misteriós rodamón, és nan i diu ser Déu. El rodamón amenaça amb exterminar l’espècie humana a l’alba: només se salvaran dues persones i ells han estat els elegits per escollir a aquests dos únics supervivents.


Pintó & Caye

Albert Pintó i Caye Casas són guionistes, directors i amics. Havent dirigit alguns curtmetratges pel seu compte, van ajuntar esforços i van aconseguir l’èxit del seu primer curtmetratge Nada S.A., seleccionat en més de 300 festivals, nominat com a Millor Curt pels Premis Gaudí, guardonat amb més de 50 premis nacionals i internacionals i adquirit per la HBO entre altres televisions. La bona acollida de Nada S.A. els ha impulsat a unir forces i seguir dirigint els seus propers projectes: el llargmetratge Matar a Dios i el curtmetratge RIP.

Back To Top