Skip to content

Street Name, Pirate

(Barcelona)

Durada: 22’. Any: 2016. Director: Patricio Castilla. Productora: EDDIE SAETA. Producció: Lluis Miñarro. Guió: Patricio Castilla. Fotografia: Patricio Castilla. Idioma original: Anglès (subt. català).

Sense llar, però abillat sempre amb abundant estil; home de mil noms però un mateix personatge, el Pirata, o El Monarca, o Kevin, és un habitant del carrer. O, com el mateix Pirata ho expressa,  ell resideix en el  sandominium, o condomini de la sorra a South Beach, Miami.


Patricio Castilla

(Santiago de Xile, 1943)

El 1964 viatja a Europa i realitza estudis de cinema a Bèlgica (INRACI) on obté el diploma de Director de Fotografia i Tècnic en Cinematografia. El 1969 torna a Xile, participa en el rodatge de documentals, noticiaris de Xile Films i pel·lícules de ficció durant el període de la Unitat Popular. Al febrer de 1973 viatja a Cuba per a la post producció de la pel·lícula La tierra prometida. A l’Havana li atorguen asil polític després del cop d’estat a Xile. Treballa en el cinema cubà (ICAIC) i el cinema xilè de l’exili com a director de fotografia i en la direcció de documentals.

A la fi de 1979 estableix residència a Europa, on a més del cinema, es dedica a la pintura i l’escriptura. Els seus relats curts Coses que passen es publiquen a Xile (Editorial LOM).

Back To Top