Skip to content

No por su cante

(Barcelona)

Durada: 13’. Any: 2016. Directora: Alba Gómez. Productora: UNIVERSITAT POMPEU FABRA. Producció: Pablo Ángel Candel. Guió: Alba Gómez, Pablo Ángel Candel, Eric Berman, Mar Margarit. Fotografia: Éric Berman. Idioma Original: Castellà.

La passió per una afició pot definir el nostre estil de vida. La caça, la cria, el cant dels ocells, i els concursos són el dia a dia dels nostres protagonistes, els silvestristes. La fascinació per aquest univers queda retratada de manera fantàstica, emmarcada a la perifèria de Barcelona.


Alba Gómez Celdrán

(Santa Coloma de Gramenet, 1994)

Va estudiar el grau en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, ​​cursant l’itinerari de Direcció i Realització. És la creadora i la directora del guardonat documental Pares Hooligans (2015) – curtmetratge premiat a Ull-Nu Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus (Andorra), 11mm (Berlín) i Offside Festival (Barcelona); i seleccionat al Festival de Màlaga de Cinema Espanyol, Festival Internacional de Cinema Independent d’Elx, Barcelona Sport Film Festival, Filmets (Badalona), Thinking Football (Bilbao), Somcinema (Lleida), TerzoTempo – Solidarity Soccer Film Festival de Roma, Festival Internacional de Cinema Sota la Lluna Islantilla Cinefòrum d’Huelva, entre d’altres-. Centrada més en la producció audiovisual, ha estat la cap de producció de diversos curtmetratges de ficció i l’encarregada del departament de producció del Festival Mecal Pro 2016. Actualment, és la coordinadora de l’esmentat festival, Mecal | Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona.

Back To Top