Skip to content

Housing first, un nou sostre

(Barcelona)

Durada: 23’. Any: 2016. Director: Eloy Calvo. Productora: SATELITE STUDIO. Producció: Eloy Calvo i Esther Roma. Guió: Eloy Calvo. Fotografia: Eloy Calvo i Esther Roma. Idioma original: Català i Castellà.

Primer premi al desenvolupament d’un projecte documental otorgat per Docs Cooperants. Organitzat per Casa Sagnier i l’Ajuntament de Barcelona.

Cada nit dormen más de 900 persones als carrers de Barcelona. Arrels Fundació aposta des de 2014 per implementar el model Hosuing First, en el que des del primer moment s’ofereix a la persona sense sostre un habitatge.


Eloy Calvo

Director i storyboard artist. Graduat a l’ESCAC en l’especialitat de Direcció.

Ha dirigit el curtmetratge de ficció Waste Days i diversos curtmetratges documentals gravats a la Xina, el Japó i Nicaragua. Japó Visions Imaginades es va emetre a TV3, Betevé i va ser seleccionat al DocsBarcelona 2012.

També ha realitzat storyboards per cinema, curtmetratges, TV-movies i publicitat. Ha treballat com a storyboard artist per sèries d’animació com Sendokai Champions, JokeBox i “The Flying Squirrels.

Actualment treballa realitzant campanyes audiovisuals per Satélite Studio, Rodar y Rodar, BaikalPro i en el desenvolupament de diversos projectes propis de llargmetratge de ficció.

Housing First: un nou sostre és el seu darrer curtmetratge documental premiat amb el primer premi al desenvolupament de projecte de documental al DocsCooperants 2015.

Back To Top