Skip to content

Vida i mort d’un arquitecte

(Mallorca)

Durada: 52’. Any: 2017. Director: Miguel Eek. Productora: MOSAIC PRODUCCIONES. Producció: Marta Castells i Miguel Eek. Guió: Mar Pla, Josep MªNadal Suau i Miguel Eek. Música original: Jaume Compte. Fotografia: Edu Biurrun. Idioma original: Català i Castellà.

Al febrer de 1968, José Ferragut, l’arquitecte més important de Mallorca apareix mort en un descampat. El cas va ser tancat per falta de proves.

50 anys més tard, Vida i mort d’un arquitecte aborda un dels casos més sòrdids de la nostra història. Un assassinat marcat pels silencis, la doble moral, l’homofòbia, el boom turístic i la corrupció.


Miguel Eek

(Madrid, 1982)

Es va graduar en Direcció de Documental a l’ESCAC el 2005, i va completar els seus estudis universitaris en producció cinematográfic a la Universitat Arcada (Hèlsinki).
Ha dirigit programes de televisió per a diverses productores com Espiral, Graphic, La Perifèrica,

Nova Televisió, Cinètica i Quindrop. El 2005 fa fundar la productora Mosaic Produccions on ha dirigit documentals com Vida i mort d’un arquitecte, Vida divina, Bennazar, Centroamericando, Profe, Savis, Editing time, Villalonga, l’audàcia de la fosca i En que penses, àvia?

Back To Top