Skip to content

Lesa humanitat

(Barcelona)

Durada: 109’. Any: 2017. Director: Héctor Fáver. Productora: VARGTIMMEN FILMS S.L./AUREAL THEOREM S.L. Producció: Lluís Serra i  Ramon Térmens. Guió: Héctor Fáver. Música original: Lito Vitale. Fotografia: Gerard Gormezano. Idioma original: Català i Castellà.

Des de la perspectiva de l’anàlisi de diversos conflictes mundials en què s’han violat els drets humans reflexionem sobre la necessitat d’una jurisdicció universal. Analitzem el perquè a Espanya encara hi ha víctimes oblidades des de la Guerra Civil i crims contra la humanitat sense resoldre


Héctor Faver

Director i professor durant 28 anys al Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya. En aquest període va produir dins del pla pedagògic i, a través de la seva pròpia productora, 11 llargmetratges, i més de 270 curtmetratges en format cinematogràfic. Tots ells realitzats íntegrament pels alumnes i professors del centre, un dels quals va guanyar el Goya a millor curtmetratge documental.

Com a realitzador ha dirigit els llargmetratges, El Acto (1986), amb el que participa al Chicago International Film Festival, Nice International Film Festival (Premi Especial del Jurat a la Millor Realització), Festival de Cartagena de Indias. La memòria del agua (1991), seleccionat a la Secció Oficial al Festival Internacional du film du Cannes; rep el premi Joris Ivens a l’Internati nal Documentary Film Festival Amsterdam; menció especial del jurat al Festival du Film Juif et Israelien de Montpellier; va a competició al Stockholm Film Festival; i participa també al Human Rights Watch Film Festival, New York. Invocación (2000), participa a la LVII Mostra Internazionale d’Arte Cinematografica, la Biennale Di Venecia; Festival Internacional de Cine Donostia; Premi al Millor Guió i Premi Especial del Jurat al Festival de Cine de Alcalà de Henares.

Back To Top