Skip to content

Acitivitats paral·leles

Inauguració del Festival Som Cinema 8
Dijous 19, a les 20.30 h al Teatre Municipal de l’Escorxador

Projeció del making off de la sèrie «Vida privada»

Vida privada, darrer la càmara

Duració: 7’. Producció: CECAAC. Fotografia: Joan Babiloni. Muntatge: Eva Torres

Un recull d’imatges del rodatge de la mini sèrie.


Dissabte, 21, a les 11 h al Màgical Mèdia

Taula rodona “Actors i actrius: nou talents”

Praticipants: Pep Armengol (director de casting) i Bruna Cusí, Júlia Creus, Ricard Balada, Víctor Rebull i Ginebra Vall (actrius i actors).
Moderador: Santiago Lapeira, director del CECAAC.

Participants

Pep Armengol
(Barcelona, 1956) Un dels directors de càsting amb una carrera dilatada i de més prestigi. En actiu des de 1988, ha treballat al càsting de més de 100 llargmetratges i 100 projectes de TV. Ha col·laborat amb directors internacionals com Woody Allen, Cédric Klapisch, Tom Tykwer, Brad Anderson, Alfonso Arau, Brian Yuzna… I amb directors com Agustí Villaronga, Fernando Trueba, Jaime Rosales, Mario Camus, Sigfrid Monleón, Oscar Aibar, Eduard Cortés, Ventura Pons…
El 2005 crea amb Luci Lenox l’empresa ICE càsting, amb qui comparteix els projectes internacionals. Ha estat membre fundador de: l’AEDC (Associació Espanyola de Directors de Càsting International Casting Directors Network de l’EFP (European Film Promotion) i de l’Acadèmia del Cinema Català.
Inicià la seva activitat professional com a actor en l’any 1975. La seva formació és principalment el teatre independent, representant obres en múltiples sales de la ciutat comtal amb un total de més de 25 obres estrenades. Ha participat a més en Festivals Internacionals de teatre a Carcassona, Porto, Lisboa, Nova York, Amsterdam, etc.
Ha estat Director de Càsting al Centre Dramàtic de València en la seva fundació i de les Cerimònies Olímpiques i Paralímpiques de Barcelona 92.
A més, com a docent ha impartit classes com a formador d’improvisació a l’Institut de Teatre de Vic i com a professor de càsting a EICTV (Escola Internacional de Cinema i TV, Sant Antonio dels Banys, CUBA) UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) i l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya)

Bruna Cusí
(Barcelona, 1987) Va debutar en el món de la interpretació sent una adolescent amb l’aparició en sèries com El cor de la ciutat i Psico-express, de Dagoll Dagom. Tot i això no va deixar els estudis i el 2010 es va llicenciar en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre. Bruna ha participat en gairebé 20 obres de teatre, mitja dotzena de pel·lícules i en sèries d’èxit com Polseres Vermelles i Cites. 2017 es presenta com el seu gran any, i és que ha estrenat Incerta glòria, d’Agustí Villaronga, i Estiu 1993, de Carla Simón, una de les pel·lícules més aclamades de l’any. 

Júlia Creus
(Tarragona, 1994) Actriu, cantant i ballarina. Es va iniciar en gimnàstica rítmica i dansa clàssica. Ha estudiat teatre musical amb Ricard Reguant, Art Superior Dramàtic i cant a Eòlia (Escola de Dagoll Dagom i Tricicle) i diferents cursos d’interpretació amb Esteve Rovira, Roger Pera, Daniel Sesé i Joan Frank Charannsonet.
Va debutar a la televisió l’any 2010 en un capítol de la sèrie de TV3 Vent del Pla, fins arribar a formar part de l’elenc protagonista de l’exitosa sèrie Merlí (2015-2017), amb la tercera temporada en emissió.
En cinema ha intervingut en diferents curtmetratges. També ha treballat en publicitat i en teatre actualmente està representant a l’Apolo de Barcelona I no quedará ninguno, d’Agatha Christie. 

Ricard Balada
(Barcelona, 1994) Ha realitzat estudis amb Nancy Tuñón, Laura Jou, Frankestein Studio  i altres cursos de reciclatge professional.
En cinema destaquen les seves participacions a Caravan,  de Sebastian Schipper  (2017),
El pati i la lluna de Santiago Lapeira (2017), Dràcula,   de Denise Castro (2016), Salvación, també dirigida per Denise Castro (2015) o  Natasha,  Òpera prima de Sandeep Raisinghani  (2015). També ha participat en nombrosos curtmetratges.
En teatre ha estat molt participatiu en les programacions de Microteatre i ja en altres produccions, dins la companyia Magatzem d’Arts, cal destacar  Más allà de Verona, La caputxeta i el lleó i Blancaneus i els set nans.

Víctor Rebull
(Premià de Mar, 1997) Formació intensiva d’interpretació davant de càmara a Silber Studio, classe presencial amb Mikoach actors factoty durant 2 anys de teatre i  aprenentatge a Nancy Tuñón.
Ha participat en diferents curtmetratges, anuncis publicitaris. Actualment està rodant la producció sobre la presó Model El pati i la lluna, dirigida per Santiago Lapeira.


Ginebra Vall
(Barcelona, 1991) Es graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Vic. S’ha format a Nancy Tuñón i a l’Estudi Laura Jou, Ha realitzat estudis de formació davant de càmera i vocalització al National Institute of Dramatic Art de Sydney (Austràlia). En el terreny professional ha estat actriu de doblatge, ha participat en nombrosos curtmetratges produïts per l’ESCAC i ha intervingut en els llargmetratges  A la soledad, de José Mariá Nunes (2008), Maldita primavera, de Marc Ferrer (2016) i actualmente en El pati i la lluna, de Santiago Lapeira.


Dissabte, 21, a les 12 h al Màgical Mèdia

Trobada professional al Màgical Mèdia

Visita comentada per als professionals presents al 8è Som Cinema al Centre de Producció Audiovisual Magical Media per conèixer les actuacions que du a ter- me, així com les activitats del Centre d’Experimentació del Cinema i Audiovisual Català (CECAAC) amb relació a la producció i la postproducció de realitzacions per al cinema i la TV.

Back To Top