Skip to content

Gentlemen

Curtmetratge (Sant Vincenç de Castellet / Barcelona)

Durada: 20’. Any: 2016. Directors: Esteve Rovira i Joaquim Bundó. Productora: Mussol Produccions / Cinematogràfica Nao. Producció: Esteve Rovira, Joaquim Bundó. Guió: Joaquim Bundó. Música original: David Bergés. Fotografia: Félix Bonnin. Intèrprets: Félix Herzog, Salvador Carol, Ramon Godino, Albert Green, José M. Serrano, Iván Padilla, David Cano, Enric Barba, Miquel Sitjar. Idioma original: Castellà, Català.

Un grup d’homes es reuneix amb estranys propòsits a la Barcelona de 1896.

Gentlemen

Mermelada

Curtmetratge (Lleida)

Durada: 12’. Any: 2015. Director: José Mellinas. Productora: La Saleta Films. Producció: José Mellinas. Guió: José Mellinas, Albert Anguera. Música original: Sidosis. Fotografia: Javi Enjuanes. Intèrprets: José Mellinas, Albert Anguera, Amanda Martín. Idioma original: Castellà.

Un YouTuber expert en llegendes urbanes està gravant un documental amb el seu iPhone sobre l’escàndol esdevingut en el programa Asombro Asombro en el seu quinzè aniversari: una nena, un gos, melmelada i un cantant, en Micky Parting…

Mermelada

La memòria de les bombes

Documental (Cervera)

Durada: 7’. Any: 2016. Director: Jordi Boquet Claramunt. Productora: Escac Films.

Viatge en la memòria d’en Ton, un avi de 91 anys, que ens explica els seus records dels bombardejos de la Guerra Civil espanyola al seu poble, Cervera.

La memòria de les bombes

La veu de qui ens alimenta

Documental (Lleida)

Durada: 30’. Any: 2016. Directors: Gemma Casal, Enrique Marco Abadia, Carles Fargas. Productora: Xarxa de Museus d’Etnologia de Catalunya. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Productors: Gemma Casal, Enrique Marco, Carles Fargas. Guió: Gemma Casal Fité. Fotografia: Enrique Marco. Idioma original: Català.

Aquest documental és fruit del treball de camp realitzat durant l’any 2015 i principis del 2016 per a la creació de l’exposició etnològica “Els paisatges a la taula” de la Xarxa de Museus d’Etnologia de Catalunya. Una mirada sobre la sobirania alimentària de Catalunya que ens ofereix la possibilitat de llegir el paisatge com un llibre sobre com hem esculpit el nostre territori agrari i ramader.

La veu de qui ens alimenta

Back To Top