Skip to content

73’

(Andorra / Espanya)

Durada: 85’. Any: 2016. Director: Jose Pozo. Productora: Imminent Produccions / Raceface / S&M, Miramar Media Entertainment / Gold Tower Producciones. Producció: Jose Pozo, Ilya Rouss, Miguel Ángel Poveda, Enrique Fernández Ayuso. Guió: Jose Pozo. Música original: Oscar Araujo. Fotografia: Andreu Rebes. Intèrprets: Alain Hernández, Elisabet Terri, Pep Munné. Idioma original: Castellà.

Una dona és segrestada per un exconvicte després de cometre un misteriós atracament. El segrest durarà exactament 73 minuts, que és el temps que l’home haurà d’esperar abans de creuar la frontera.


Jose PozoJose Pozo

(Lleida, 1967)

El seu treball més conegut fins avui és el llargmetratge El Cid, la llegenda, amb el qual va rebre diversos reconeixements internacionals entre ells el premi Goya a la millor pel·lícula d’animació en 2004. Des de llavors ha anat alternant la direcció amb les seves facetes com a guionista i productor en nombrosos projectes, fins que en 2014 dirigeix Nick, el seu tercer llargmetratge i el primer de ficció, al que ha seguit aquest segon, 73’.

Back To Top