Skip to content

L’artèria invisble

(Girona / Barcelona)

Durada: 114’. Any: 2015. Director: Pere Vilà Barceló. Productora: Televisió de Girona. DDM Visual, Manium Produccions, Eddie Saeta. Producció: David Gimbernat. Guió: Laura Merino, Pere Vilà Barceló. Fotografia: Santiago Racaj. Intèrprets: Nora Navas, Àlex Brendemhül, Joana Vilapuig, Àlex Monner, Francesc Garrido.

Vicenç, un polític amb aspiracions a alcalde, és falsament acusat d’abusos sexuals. La seva dona viu obsessionada per tenir un fill i avorrida de la vida que té. L’aparició d’un jove que quinze anys enrere va estar a punt de formar part de les seves vides, activarà un procés que destruirà a en Vicenç professional i personalment.


Pere Vilà BarcelóPere Vilà Barceló

Va estudiar escriptura de guió a la Universitat Calassanç de Barcelona, (l’actual ESCAC). Amb el seu professor Joaquim Jordà van escriure la TV Movie Andorra, entre el torb i la Gestapo. Ha acumulat una notable experiència com autor de curtmetratges, entre els que destaca Els peixos del riu Leteo (2005), Premi Millor Guió i Realització d’Elsa Peretti Fundation. Pas a nivell és el seu primer llargmetratge. Va ser seleccionat a festivals com el Festival Internacional de Cine de Gijón, 37th International Film Festival Rotterdam, BAFICI (Buenos Aires Internactional Independent Film Festival) Lisbon International Independent Film Festival, Festival Internacional de Cine de San Sebastián, London International Film Festival, film Society of Lincoln Center (Nova York), etc. La lapidation de Saint Étienne és la seva segona pel·lícula, amb coproducció a francesa, que es va presentar a la secció oficial del Festival de Karlovy Vary. També es va presentar al London Film Festival i la la Secció oficial de la SEMINCI de Valladolid., on va obtenir el Premi FIPRESCI de la Crítica Internacional. La Fossa, el seu tercer llargmetratge, es va presentar al Festival de Cine Europeo de Sevilla i amb L’Artèria Invisible, el seu darrer llarg, ha participat als festivals Montreal World Film Festival – Compétition mondiale, 2015; SEMINCI de Valladolid, 2015; Cine Latino de Tübingen, 2016 i Different! de París, 2016.

Back To Top