Skip to content

La pols

(Barcelona)

Durada: 85’. Any: 2016. Director: Llàtzer Garcia. Productora: Astrolabi Films. Producció: Josep Pi. Guió: Llàtzer Garcia. Música original: The New Raemon. Fotografia: Paco Amate. Intèrprets: Guillem Motos, Laura López, Marta Arán. Idioma original: Català.

Festival de Màlaga 2016: Secció ZonaZine, Premi a la Millor Actriu.

Dos minuts després de penjar el telèfon, en Jacob, un jove amb una feina precària i sense gaires ambicions, ja ha oblidat que el seu pare ha mort. Se n’ha oblidat fins i tot unes hores més tard, quan la seva germana Ruth, amb qui comparteix un pis petit i antic a una barriada d’una ciutat de províncies, arriba a casa després de sortir a córrer una estona. Engabiat a dins de casa, incapaç d’anar a casa els pares i estar amb la família, el seu únic suport serà l’Alba, amb qui té una relació molt especial, tot i ser la parella del seu germà.


Llàtzer GarciaLlàtzer Garcia

(Girona, 1981)

Membre fundador i director de la companyia teatral Arcàdia. Ho compagina com a coordinador artístic de la Nau Ivanow de Barcelona. La Pols és la seva primera experiència darrera la càmera, adaptant la seva pròpia obra teatral.

Guionista i director (cine): La Pols (2016). Adaptació del seu propi text teatral.

Dramaturg i director (teatre): L’última nit del món (2016; Sala Flyhard). Sota la ciutat (2015; Estrenada al festival Temporada Alta 2015. Programada al Teatre Lliure el 2016). La Pols (2014/15; Premi Crítica Serra d’Or. Premi de la Crítica al millor text; SalaFlyhard, La Villarroel, Centro Cultural Villa de Madrid). La terra oblidada (2012; Premi Ciutat de Gandia. SalaFlyhard. Sala Atrium). Kafka a la ciutat de les mentides (2011; La Cuina, Festival Grec). Ens hauríem d’haver quedat a casa (2010; Festival Temporada Alta. Sala Muntaner). Vent a les veles (2009, premi Marqués de Bradomín, editorial Injuve; Círculo de Bellas Artes de Madrid). Sweet nothing (2007, premi Ciutat d’Amposta, editorial Cossetània; Obrador de la Sala Beckett). Au revoir, Lumière (2003, premi Ciutat de Sagunt, editorial Brosquil).

Back To Top