Skip to content

Callback

(Barcelona)

Durada: 85’. Any: 2016. Director: Carles Torras. Productora: Zabriskie Films. Productor: Carles Torras. Guió: Carles Torras, Martín Bacigalupo. Fotografia: Juan Sebastián Vasquez. Intèrprets: Martín Bacigalupo, Lilli Stein, Larry Fessenden, Timothy Gibbs. Idioma original: Anglès (subt. castellà).

Festival de Màlaga 2016: Secció Oficial, Bisnaga d’Or a Millor Pel·lícula, Bisnaga de Plata a Millor Actor, Bisnaga de Plata a Millor Guió.

Larry és un fervent cristià evangèlic que viu a Nova York i treballa com a mosso de mudances, tot i que la seva gran aspiració és arribar a ser actor professional d’anuncis publicitaris. Viu immers en una solitària rutina de trasllats en cases de desconeguts, baralles amb el seu patró i càstings continus, en espera d’una oportunitat. Sembla que la seva sort canvia el dia que Alexandra entra en la seva vida, però aviat les coses començaran a torçar-se cada cop més…


Carles TorrasCarles Torras

(Barcelona, 1974)

Format al Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya (CECC), debuta amb Joves (2004), opera prima codirigida junt amb Ramon Térmens, la qual va obtenir diversos guardons a la millor direcció. El seu segon llartg va ser Trash (2009), protagonitzat per Oscar Jaenada i que va assolir 13 nominacions als premis Gaudí 2009. El seu darrer llargmetratge, Open 24h (2011), va competir a la Secció Oficial del Festival de Màlaga (2011) i va aconseguir 7 nominacions en els IV Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català.

Back To Top