Skip to content

Metamorphosis

(Barcelona)

Durada: 99’. Any: 2016. Director: Manuel Pérez. Productora: Cornelius Films / Compacto. Producció: Aritz Cirbián, Mikel Más, Manuel Pérez. Guió: Manuel Pérez, Carles Vidal. Música original: Nuu, Nacho Vegas. Fotografia: Manuel Pérez. Idioma original: Català.

Docs Barcelona 2016: Premi del Públic i Menció Especial del Jurat.

Metamorphosis és la història d’un canvi irreversible vist a través dels ulls d’una de tantes ciutadanes invisibles: Laia, Aquest documental retrata el procés de construcció de la candidatura ciutadana Barcelona en Comú fins a la conquesta del poder municipal.


Manuel Pérez Cáceres

Manuel Pérez Cáceres

(Barcelona, 1978)

Estudia direcció cinematogràfica al C.E.C.C de 1999 a 2003. Desenvolupa la seva trajectòria professional combinant el seu treball de realitzador amb el d’ajudant de direcció en diversos llargmetratges, sèries de televisió i espots publicitaris.

Entre els seus treballs com a director, podem destacar el curtmetratge Korscha, estrenat al Festival de Sitges 2009, on va participar a la secció oficial a competició, així com el llargmetratge documental L’hora del pati, i les sèries de televisió EOS, Anotacions i Ksual.

L’any 2013 estrena el llargmetratge de ficció Frontera, rebent el premi a millor director al Festival de Málaga a la Secció ZonaZine. La pel·lícula participa en diversos festivals tant nacionals com internacionals, i rep els guardons següents: la Biznaga de Plata a la Millor Interpretació Masculina al festival de Málaga (ZonaZine); el premi a la Millor Fotografia a la secció oficial del Festival de Cinema Espanyol de Toulouse i el premi a la Millor Banda Sonora a la secció oficial del Festival Internacional de Cinema de Costa Rica.

Back To Top