Skip to content

Dead Slow Ahead

(Barcelona)

Durada: 71’. Any: 2015. Director: Mauro Herce. Productora: Nanouk Films / El Viaje Films / Bocalupo Films. Producció: Ventura Durall, José Alayón. Guió: Mauro Herce, Manuel Muñoz. Música original: José Manuel Berenguer. Fotografia: Mauro Herce. Idioma original: Tagal (subt. català).

Festival de Cinema de Locarno 2015, Premi Especial del Jurat.
Festival de Cinema Internacional de Jilhava, Premi al Millor Documental Mundial.
DocLisboa 2015, Premi a la Millor Opera Prima i Premi del Jurat Universitari.

Un vaixell mercant travessa l’oceà. La hipnòtica cadència dels seus engranatges revela el continu moviment de la maquinària devorant els seus treballadors: els últims gestos del vell ofici dels mariners desapareixen sota el ritme autòmat del segle XXI. Potser es tracta d’una nau a la deriva, o de l’últim exemplar d’una espècie en extinció amb els seus motors girant, imparables.


Mauro Herce

Mauro Herce

(Barcelona, 1976)

Es va graduar com a enginyer en Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya i en Belles Arts a la Universitat de Barcelona, el 1999 i el 2001, respectivament. La seva passió pel cinema i els viatges el van conduir a prosseguir els seus estudis a Cuba i diplomar-se a l’Escuela Internacional de Cine de San Antonio de los Baños, el 2003. Gràcies als seus bons resultats, va aconseguir una beca per a l’escola de cinema Louis Lumière, a París, on va finalitzar els seus estudis el 2004.

Ha treballat com a director de fotografia en una vintena de films (tant de ficció com documentals), curtmetratges, videoclips i anuncis. Alguns d’aquests treballs han estat seleccionats i en ocasions premiats en destacats festivals de cinema arreu del món, com ara Canes, Berlín, Venècia, Sant Sebastià, Rotterdam, Locarno, Toronto o Mar de Plata. Durant la seva carrera en el cinema, també ha treballat com a director i guionista de diversos llargmetratges i curts, i també ha desenvolupat tasques de productor en tres pel·lícules.

Back To Top