Skip to content

9 días en Haití

(Barcelona)

Durada: 37’. Any: 2015. Director: Juan Antonio Bayona. Productora: Apaches Entertainment / Películas La Trini / Colosé Producciones. Producció: Belén Atienza, Sandra Hermida. Guió: Juan Antonio Bayona, Belén Atienza. Música original: Fernando Velázquez, Johannes Vogel. Fotografia: Marc Miró, Hermes Marco. Idioma original: Castellà, Creole, Francès, Anglès (subt. castellà).

J.A. Bayona retrata a 9 días en Haití el dia a dia del pais caribeny i la seva lluita contra la pobresa, amb l’ajuda dels nens i nenes de l’escola del camp de desplaçats de Corail-Cesselesse.


J.A. BayonaJ.A. Bayona

Bayona és graduat de la ESCAC (Escola de Cinema i Audiovisual de Catalunya), i està considerat un dels directors espanyols més reeixits. En 2007 va dirigir el seu primer llargmetratge, L’Orfenat, que va rebre una ovació dempeus en la seva estrena en el Festival de Cannes, i va adquirir immediatament la reputació d’un clàssic de culte del cinema de terror. La seva segona pel·lícula L’Impossible, fou un èxit de taquilla que va recaptar mes de 170 milions de dòlars al voltant del món. La pel·lícula va ser lloada per la crítica i va obtenir una nominació als Oscar a Millor Actriu per a Naomi Watts. Mes recentment va ajudar a crear el to i ambient per a la sèrie Penny Dreadful, una sèrie de showtime per a la televisió, escrita pel guanyador d’Oscar John Logan i produïda per Sam Mendes. El 2016 estrena el seu tercer llargmetratge, Un Monstre Ve a Veure’m (A Monster Calls) basada en la novel·la de Patrick Ness i protagonitzada per Felicity Jones, Sigourney Weaver i Liam Neeson.

Back To Top