Skip to content

Campanya

(Barcelona)

Durada: 28’. Any: 2015. Director: Andrés Alonso, Catarina Brites, Alejandro Cabrera, Lara Curto, Damián Depetris. Productora: Màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu-UAB. Producció: Andrés Alonso, Catarina Brites, Alejandro Cabrera, Lara Curto, Damián Depetris. Guió: Andrés Alonso, Catarina Brites, Alejandro Cabrera, Lara Curto, Damián Depetris. Fotografia: Andrés Alonso, Catarina Brites, Alejandro Cabrera, Lara Curto, Damián Depetris. Idioma original: Català, Castellà.

Festival de Màlaga 2016: Secció Oficial Curtmetratge Documental, Bisnaga de Plata Premi Especial del Jurat, Bisnaga de Plata Premi del Públic.

Es munta l’escenari, el públic espera expectant, els actors surten a escena i comença el show. A Campanya la càmera retratga des d’un lloc inesperat la carrera cap el poder. Al llarg de la pel·lícula es manté el dubte sobre què estem veient realment ¿Qui és el veritable protagonista de la campanya? ¿Els polítics? ¿Els mitjans? ¿Els ciutadans?


Campanya

Andrés Alonso
Comunicador social i periodista, Universidad del Norte de Colombia. Productor en RCNTV de Colombia. Documentals anteriors: Viejo muelle querido, El verso que queda del muelle.

Catarina Brites Soares
Llicenciada en Ciencias de Comunicación, Universidade Nova de Lisboa. Periodista de Premsa, Televisión y Radio ( TSF,Ponto Final de Macau, Tribuna de Macau i Teledifusão de Macau).

Alejandro Cabrera
Mitjans Audiovisuals. Tecnocampus de Mataró. Universitat Politècnica de Barcelona.
Treballs anteriors: Mogna (2012), Curtmetratge documental. Càmera i edició.
Hogar (2015), Curtmetrtge documental. Direcció, càmera i edició.

Lara Curto
Comunicación Audiovisual, Universidad Autónoma de Barcelona.
Treballs anteriors: Todo lo que se aprovecha del cerdo (2013), Curtmetratge de ficció. Directora. Boira (2014), Curtmetratge de ficció. Guionista.

Damián Depetris
Llicenciat en Comunicació Social, Universidad Nacional de Córdoba. Guionista i muntador a Cinergia Estudio Creativo (Argentina, 2011- 2013).
Treballs anteriors: Heroes de hoy. Pioneros argentinos, sèrie documental (Argentina, 2012). Director de continguts.

Back To Top