Skip to content

MEDITERRANEO

Durada: 100 min. Any: 2021. Director: Marcel Barrena. Productores: Lastor Media, Arcadia Motion Pictures, Fasten Films, Heretic i Cados Producciones AIE. Producció: Tono Folguera, Adrià Monés i Ibon Cormenzana. Guió: Danielle Schleif. Música: Arnau Bataller. Fotografia: Kiko de la Rica. Intèrprets: Eduard Fernández, Dani Rovira, Anna Castillo, Sergi López, i Àlex Monner. Idioma: castellà.

Octubre del 2015. Dos socorristes, l’Òscar i en Gerard, viatgen fins a Lesbos (Grècia), impactats per la fotografia d’un nen ofegat a les aigües del Mediterrani. En arribar descobreixen una realitat corprenedora: milers de persones arrisquen la seva vida cada dia i creuen el mar en embarcacions precàries fugint de conflictes armats. I no hi ha ningú que faci tasques de rescat. Juntament amb l’Esther, en Nico i altres membres de l’equip, lluitaran per donar suport als milers de persones que ho necessiten. Per a tots ells, aquest viatge inicial suposarà una odissea que canviarà les seves vides. Mediterráneo és una lluita per sobreviure al mar, un medi moltes vegades hostil on cada vida compta.


Marcel Barrena

Barcelona, 1981

Debuta en la direcció amb la pel·lícula per a televisió Quatre estacions (2010), guardonada amb el premi al millor director, el del jurat i el de la crítica al Festival d’Alacant i el Gaudí a la millor pel·lícula en la seva categoria. El seu següent projecte, el documental Món petit (2013), obté, entre altres reconeixements, el premi DOCU! al Festival Internacional de Cinema Documental d’Amsterdam, el Gaudí al millor documental i una nominació al Goya en aquesta mateixa categoria. El 2016 escriu i dirigeix 100 metres, guanyadora de dos premis Gaudí i nominada al Goya al millor actor de repartiment.

Back To Top