Skip to content

VOCES ROTAS

Durada: 103 min. Any: 2020. Director: Héctor Fáver. Productora: Segarra Films i Aureal Theorem. Producció: Ramon Térmens, Lluís Serra i Xènia Puiggrós. Guió: Héctor Fáver. Fotografia: Joan Babiloni. Música: Lito Vitale. Intèrprets: Luz Portero, Ariadna Brull, Albert Pueyo, Keyla Alterachs, Montse Barriga, Carmen Pérez, Cristina Zafra, Leo Durán i Eduard Fontana. Idioma: castellà i francès, subtitulat en castellà.

En plena crisi matrimonial, la Júlia coneix el Víctor, un director de cinema fracassat. Junts viuran una relació tempestuosa en la qual ella reordenarà el seu passat. Mentrestant, ell intentarà treballar en el seu següent film: la història d’Alcón, una vella glòria teatral, tancat en un casalot amb els seus fantasmes.

Héctor Fáver

A més de director, guionista, productor i professor de cinema, és membre de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d’Espanya, de l’Acadèmia de Cinema Català i de l’Acadèmia de Cinema Europeu. D’altra banda, ha estat director i professor durant 28 anys, entre 1984 i 2012, del Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya. Dins del pla pedagògic del centre, en aquest període produeix, a través de la seva pròpia productora, 11 llargmetratges i més de 270 curtmetratges realitzats per alumnes i professors. Ha participat en més de 100 festivals internacionals, com el de Cannes, Berlín, Venècia, Sant Sebastià i Karlovy Vary, a més del London Film Festival, entre d’altres. Obté diversos reconeixements, com un Goya al millor curtmetratge documental i diferents premis al Festival de Berlín i al de Sant Sebastià, al Documentary Film Festival Amsterdam, al St. Petersburg International Film Festival, al Festival de Cinema de Catalunya – Sitges, al Festival de Cinema Fantástico de Porto i al Festival de Màlaga.

Back To Top