Skip to content

OVELLA

Durada: 63 min. Any: 2021. Directors: Marc Puig, Júlia Marcos, Daria Molteni, Sergi Rubio. Productora: ESCAC Films. Producció: Alison Gimeno, Raquel Torreño, Ana Villagra. Guió: Pau Vidal, Joel Guisado, Carlos Robisco, Antoni Casas. Música: Marc Little. Fotografia: Cristina Neira, Raquel Coll, Oriol Pons, Martí Rosell. Intèrprets: Nao Albet, Pep Cruz, Maria Pau Pigem, Marc Garcia Coté. Idioma: castellà, català.

L’Ove és un noi que ha estat tractat i criat com una ovella tota la vida. El seu dia a dia consisteix a menjar, dormir, pasturar i passar l’estona al costat de la LL, l’única ovella del ramat que el sembla acceptar. L’arribada d’un camió que ve a emportar-se una part del ramat fa que l’Ove comenci a preguntar-se què pot haver-hi més enllà dels límits de la granja i a rebel·lar-se contra el que sempre ha cregut ser.


Sergi Rubio

Sant Antoni de Vilamajor (Barcelona), 1997

És graduat en Direcció Cinematogràfica per la UB i l’ESCAC. Anteriorment, com a alumne, participa i dirigeix desenes de curtmetratges i reportatges, com Aire (2016) i Protocol de reconeixement (2018). Actualment està cursant el màster universitari en Estratègia i Creativitat en Publicitat per la UOC, mentre desenvolupa un curtmetratge d’animació.

Marc Puig

Gallifa (Barcelona), 1995

És graduat en Direcció Cinematogràfica per la UB i l’ESCAC. Anteriorment, com a alumne, desenvolupa i dirigeix diferents projectes, com La caiguda d’Apol·lo (2014) i El racó (2017). El curtmetratge El saber perdre (2020) és el seu projecte final de grau. Durant el seu últim any a l’ESCAC codirigeix el llargmetratge col·lectiu Ovella.

Júlia Marcos

Barcelona, 1997

Es gradua en Cinema i Audiovisual a l’ESCAC, en l’especialització de direcció cinematogràfica, amb la promoció del 2015-2019. Després d’escriure, dirigir i col·laborar en diferents projectes dins i fora de l’àmbit acadèmic, coescriu i dirigeix el curtmetratge Compte enrere com a projecte de graduació. L’últim any de carrera codirigeix el llargmetratge Ovella, també com a projecte final de grau.

Daria Molteni

Como (Itàlia), 1994

Tenint pocs mesos la seva família s’instal·la a Varadero (Cuba), on a la primerenca edat de tres anys comença la seva formació musical. Continua els seus estudis professionals de piano al Conservatori de Palma. El 2012 la seva passió pel cinema l’empeny a formar-se com a guionista a la Scuola Visconti de Milà, treballant en l’escriptura de múltiples curtmetratges, sèries i un llargmetratge. Quatre anys després finalitza la carrera de direcció cinematogràfica a l’ESCAC, dirigint el curtmetratge Totes les meves vespes. Durant el seu últim any a l’ESCAC codirigeix el llargmetratge col·lectiu Ovella.

Back To Top