Skip to content

LUCAS

Durada: 92 min. Any: 2021. Director: Álex Montoya. Productores: Raw Pictures, Telespan, RTVE, àMÈDIA. Producció: Sofía López, Álex Montoya. Guió: Álex Montoya, Sergio Barrejón. Música: Siddhartha Barnhoorn. Fotografia: Jon D. Domínguez. Intèrprets: Jorge Motos, Jorge Cabrera, Jordi Aguilar, Irene Anula, Emma Lainez. Idioma: castellà.

El Lucas és un noi que acaba de perdre el seu pare, cosa que ha complicat la seva vida quotidiana. Un dia l’aborda l’Álvaro, un home de mitjana edat que li proposa un tracte: li pagarà diners a canvi de fotos i vídeos, amb els quals crearà falsos perfils a les xarxes socials per contactar amb noies joves.


Álex Montoya

Aprèn a fer cinema als quinze anys gravant curtmetratges, que sumen més de 170 premis, inclosa una nominació als Goya i una menció especial a Sundance. Des de llavors roda dos llargmetratges: el primer, Assemblea, després de la seva exhibició en festivals el 2020 s’estrena a Filmin i es converteix en l’estrena espanyola més vista en aquesta plataforma. Lucas, un thriller dramàtic sobre la relació entre un noi de quinze anys i un pedòfil, és el seu segon llargmetratge.

Back To Top