Skip to content

LAS CONSECUENCIAS

Durada: 96 min. Any: 2021. Directora: Claudia Pinto. Productores: Sin Rodeos Films, Las Consecuencias AIE, N279 Entertainment, Potemkino i Érase Una Vez Films. Producció: Claudia Pinto, Els Vandevorst, Peter de Maegd, Tom Hameeuw, Ángeles Hernández i Elena Ruiz. Guió: Claudia Pinto i Jordi Llorca. Música: Vincent Barrière. Fotografia: Gabo Guerra. Intèrprets: Juana Acosta, Alfredo Castro, María Romanillos, Carme Elias, Sonia Almarcha, Christian Checa i Héctor Alterio. Idioma: castellà.

En un viatge a una petita illa volcànica, Fabiola es converteix en espia de la seva llar. No té proves ni certeses, però la seva intuïció li diu que no tot és el que sembla. Es debat entre la por al que pot trobar i la necessitat d’obtenir respostes. Fins a on es pot furgar en la intimitat dels altres? Fins on es pot mentir per protegir la gent que estimes?


Claudia Pinto

Llicenciada en Comunicació Audiovisual, amb màsters en guió de cinema i guió de televisió i un doctorat en fotografia i nous mitjans audiovisuals, és directora i guionista. Amb la seva òpera prima, La distancia más larga (Veneçuela-Espanya), guanya el reconeixement dels festivals, la indústria i el públic. És nominada als Goya en la categoria de millor pel·lícula iberoamericana el 2015 i guanya el premi Platí a la millor òpera prima de ficció iberoamericana. Obté uns altres disset premis internacionals, entre ells, a la millor pel·lícula d’Amèrica Llatina al Festival des Films du Monde de Mont-real i a la millor directora al Cleveland International Film Festival. D’altra banda, participa en la secció oficial dels festivals de Gijón i l’Havana, entre d’altres. Varietyconsidera el film “un debut reeixit”, i el públic li dona suport, atorgant-li premis en llocs tan diferents com Hèlsinki, Buenos Aires i Espanya. A Veneçuela, per exemple, es manté més d’un any en cartellera. Amb el seu segon llargmetratge, Las consecuencias (Espanya-Holanda-Bèlgica), participa en el Fòrum de Coproducció de Sant Sebastià i guanya el premi Eurimages. Des del 2006 compagina la creació cinematogràfica amb la direcció de sèries de televisió.

Back To Top