Skip to content

LA DESVIDA

Durada: 87 min. Any: 2020. Director: Agustín Rubio. Productora: EOC Producciones Cinematográficas. Producció: Agustín Rubio, Emilio Oviedo. Guió: Agustín Rubio. Fotografia: Carlos Cebrián. Música: Josué Vergara. Intèrprets: Julio Perillán, Tábata Cerezo, Telmo Yago. Idioma: anglès, subtitulat en castellà.

L’Alex i la Natalia Dunn formen una parella reeixida, típicament actual: seguidors de la teoria de decreixement, resideixen en un poble de l’Espanya buida, des d’on han tingut un notable èxit mundial com a autors de contes infantils. Tanmateix, tot s’enfonsa quan perden el Jonah, el seu únic fill, a punt de complir els deu anys.


Agustín Rubio

València, 1978

Des del 2006 exerceix com a professor de Ciències de la Comunicació a la Universitat Jaume I de Castelló. És autor de quatre llibres de cinema i de nombrosos articles en revistes especialitzades. El 1997 escriu i dirigeix el seu primer curtmetratge, de caràcter semiprofessional, Caritat. El curt, gravat en U-matic, és seleccionat, entre d’altres, a la 21a edició del Festival Internacional de Cinema Independent d’Elx. La seva experiència següent és el migmetratge Arribés el dia, coescrit i codirigit amb Nacho Lahuerta, Miguel Roselló i David Serna, i que produeix en solitari. El 2010 funda amb Óscar Martín Xerea Films, segell sota el qual impulsen el curtmetratge documental Falles 37. L’art en guerra, en el qual fa de productor executiu. Després coescriu amb el mateix Martín el llargmetratge In denial (Negació). El 2015 escriu, dirigeix i produeix per a When Lights Are Low el curtmetratge Replà, seleccionat en les seccions oficials, entre d’altres, del 21 Bermuda International Film Festival o la 41a edició del Festival Internacional de Cinema Independent d’Elx, i reconegut com a millor curt valencià en la 18a edició del Festival Internacional de Curtmetratges de Ràdio City. Actualment prepara diversos projectes per a curts i llargmetratges.

Back To Top