Skip to content

ISAAC

Durada: 84 min. Any: 2020. Directors: Ángeles Hernández, David Mata- moros. Productores: Mr. Miyagi Films, Attitude Films. Producció: David Matamoros, Ángeles Hernández. Guió: Ángeles Hernández, David Matamoros, Antonio Hernández. Música: Simon Smith, Arnau Bataller. Fotografia: Gina Ferrer. Intèrprets: Pepe Ocio, Iván Sánchez, Maria Ribera, Erika Bleda. Idioma: castellà.

El Nacho i el Denis són dos amics que tornen a retrobar-se després de setze anys. Tots dos reprenen la seva amistat, fins al punt que el Nacho li confessa que no pot concebre fills amb la seva dona, la Marta. Al Nacho i al Denis se’ls ocorre una proposta en què es veuran involucrades les seves companyes. Les dues parelles es van entrellaçant cada vegada més a mesura que passen temps junts, mentre es posen a prova la fidelitat i la lleialtat.


Ángeles Hernández

Barcelona, 1974

Directora, guionista i productora, ha compaginat feines de direcció i producció, amb més de vint projectes produïts en els últims dotze anys. Isaac, la seva òpera prima, ha participat en el Festival Internacional de Cinema de l’Índia, de classe A, i en multitud de festivals internacionals. Actualment prepara el seu segon llargmetratge, Faro.

David Matamoros

Barcelona, 1973

Engega la seva carrera dirigint el curtmetratge Lo que dejamos atrás, amb el qual guanya multitud de premis al circuit de festivals, com passa, també, amb el seu primer llargmetratge, Isaac. Actualment està treballant en el procés de preproducció d’Astronauta, la seva segona pel·lícula com a director. Ángeles i David fa més de deu anys que col·laboren amb la productora de Lars von Trier, Zentropa, produint cinema, documentals i televisió. Han posat en marxa més de deu pel·lícules junts, entre les quals El hoyo, Breve historia del planeta verde, Evolution o Vulcania. La seva passió els porta a involucrar-se creativament en els projectes, desenvolupant tasques de guió i direcció. Tanmateix, és amb Isaac que fan un pas en la seva trajectòria professional i es llancen a dirigir un llargmetratge.

Back To Top