Skip to content

WELLNESS

Durada: 15 min. Any: 2020. Directors: Núria Gebellí, Diego Véliz, José Javier Castro i Maricella Vilca. Productora: UAB (màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu). Producció: Núria Gebellí i Maricella Vilca. Guió: Núria Gebellí, Diego Véliz, José Javier Castro i Maricella Vilca. Fotografia: Núria Gebellí i Maricella Vilca. Idioma: castellà.

Mari Fe lidera un equip amateur de culturisme femení que es prepara per competir a Catalunya. La debutant Soraya i les experimentades Rosa i Angie lluitaran per pertànyer a un món on han de conviure músculs i feminitat.


Núria Gebellí, Maricella Vilca, Diego Véliz i Jose Javier Castro

Espanya, Perú, Xile i Colòmbia

Realitzen el màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu de la UAB el 2019-2020, sent Wellness el seu curtmetratge de titulació de màster. Prèviament, Núria treballa com a periodista a la Cadena SER i Betevé, i com a tallerista a la Cooperativa Drac Màgic; a més, codirigeix el seu primer documental, Cuidar entre terres (2019). D’altra banda, Maricella realitza dos curtmetratges i un taller de producció executiva a l’EICTV, i el 2015 funda la seva productora, Serra Sud Audiovisual. Quant a Diego, actua com a productor i programador del Festival Internacional de Cinema Documental Aricadoc, dirigeix la seva òpera prima, Aquí nos quedamos, i prepara el web interactiu Desert Sonor. Finalment, José Javier codirigeix els curtmetratges documentals La isla (2014), Semilla (2018) i Pablo (2019); estudia en un taller de realització de documentals a l’EICTV, i, actualment, està acabant el seu curtmetratge Como gallos.

Back To Top