Skip to content

LAS FLORES QUE ARRANCAS

Durada: 16 min. Any: 2020. Directora: Claudia Estrada. Producció: Claudia Estrada. Guió: Claudia Estrada. Música: Carlos Antonaya i Kristel Lilibeth. Fotografia: Daniela Garza. Idioma: castellà.

Mèxic, Dia dels Morts. Yamil Trejo recorda la seva filla, Yuri Lisset, víctima d’un feminicidi el 2016, mentre que Patricia Sánchez, una jove feminista, marxa i demana justícia en una manifestació. A Bachajón (Chiapas), María Demeza, activista indígena, dona suport a la seva comunitat per aturar la violència de gènere i informar sobre els drets de les dones. Les tres busquen justícia en un país on són assassinades deu dones al dia.


Claudia Estrada

València, 1997

É s graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Politècnica de València (Campus de Gandia). El seu interès pel cinema comença quan sent la necessitat d’expressar-se a través de l’audiovisual. Comença, així, a crear videopoemes i petites històries sobre dones. És quan rep el primer premi al Festival de Clipmetratges de Mans Unides amb Com va ser la teva vida, àvia? que pot anar a Mèxic a gravar el seu primer curt documental, Las flores que arrancas.

Back To Top