Skip to content

Pullman

Durada: 70 min. Any: 2019. Director: Toni Bestard. Productores: Toni Bestard PC / Singular Audiovisual / IB3 TV.  Producció: Toni Bestard, Miquel Verd, Nacho Tejedor. Guió: Toni Bestard, Arturo Ruiz. Música: Tolo Prats. Fotografia: Edu Biurrun. Intèrprets: Keba Diedhou, Alba Bonnin, Monika Kowalska, Armando Buika, Lara Martorell, Rafel Ramis, Manuel de Teba. Idioma: castellà.

Dos nens, el Daren i la Nadia, viuen als apartaments Pullman, a Palma. Són veïns però no es parlen, ja que tots dos són de cultures molt diferents (el Daren és membre d’una família d’immigrants africans i la Nadia d’una família de l’Europa de l’Est). El primer dia de vacances d’estiu, però, els seus camins es creuaran i els dos viuran una aventura d’iniciació a través de la rebotiga del paradís.

 

Toni Bestard
Tres nominacions al Goya, 200 premis i més de 500 seleccions oficials avalen aquest director mallorquí. El seu primer llargmetratge de ficció va ser El perfecte desconegut (2012), protagonitzat per l’actor irlandès Colm Meaney, amb el qual va participar en festivals com la Seminci, el Busan Film Festival, el Shanghai Film Festival, el Palm Springs Film Festival o el Galway Film Fleadh, entre d’altres. L’any 2015 va estrenar la seva següent pel·lícula, el llargmetratge documental I Am Your Father, codirigida al costat de Marcos Cabotà, que es va estrenar al Sitges Film Festival i va ser nominat al Goya al millor llargmetratge documental, a més de ser un èxit mundial a Netflix. Pullmanés la seva tercera pel·lícula (la segona de ficció). Des de principis del 2016 és membre de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d’Espanya.

Back To Top