Skip to content

L’ofrena

Durada: 110 min. Any: 2020. Director: Ventura Durall. Productores: Nanouk Films / Bord Cadre Films / Fasten Films / Suica Films. Producció: Ventura Durall, Rafa Molés, Salvador Sunyer, Adrià Monés, Sergi Cameron, Pepe Andreu. Guió: Ventura Durall, Guillem Sala, Clara Roquet, Sandra Beltrán. Música: Alberto R. Lucendo. Fotografia: Àlex Garcia. Intèrprets: Àlex Brendemühl, Anna Alarcón, Verónica Echegui, Pablo Molinero. Idioma: català, castellà.

La Violeta, una famosa psiquiatra, rep una visita inesperada a la seva consulta. Es tracta de la Rita, la dona del Jan, un antic amor d’adolescència de la Violeta que va marcar la seva vida després d’abandonar-la de manera traumàtica vint anys enrere. La Rita va a la Violeta amb el pretext de recuperar l’amor del seu marit. El que la Violeta desconeix és que la visita de la Rita és el primer pas del Jan per intentar reescriure la seva història.

 

Ventura Durall

Guionista, director i productor de documentals, de ficció i d’obres audiovisuals per a museus. L’any 2000 va fundar la productora Nanouk Films amb l’objectiu de crear una plataforma de referència artística en el panorama audiovisual català i europeu. Les seves obres han estat exposades i premiades als principals festivals del món, com el de Locarno, el Sundance, l’IDFA, el de Sant Sebastià o el de Màlaga. També és vicepresident de Pro-Docs i membre del consell de PROA.

Back To Top