Skip to content

Les dues nits d’ahir

Durada: 85 min. Any: 2020. Directors: Pau Cruanyes, Gerard Vidal. Productora: Benecé Produccions. Producció: Eudald Valdi, Xavier Atance. Guió: Eudald Valdi, Ignasi Àvila, Pau Cruanyes, Gerard Vidal. Fotografia: Ignasi Àvila. Música: The Bird Yellow. Intèrprets: Arnau Comas, Oriol Llobet, Judit Cortina, Mar Pawlowsky, Cristina Colom. Idioma: català.

Una nit d’estiu, l’Èric roba les cendres del seu amic Pol, recentment mort. Aquella mateixa nit, l’Èric i els seus dos millors amics, l’Ona i el Marcel, emprenen un viatge en cotxe per llançar les cendres. L’escapada, però, s’acaba convertint en una bombolla que els separa de la realitat i cada vegada els allunya més de la tornada a casa i del seu objectiu inicial.

 

Pau Cruanyes i Gerard Vidal

Des de la universitat, aquests directors i guionistes no han deixat mai de treballar junts en curtmetratges, vídeos musicals, pel·lícules de moda, etc. Van codirigir el curtmetratge Celebració (2016), seleccionat pel Nest Film Students – SSIFF i amb el qual van guanyar el Premi SGAE Nova Autoria a la millor producció-direcció al Sitges Film Festival i amb el qual han viatjat a nombrosos festivals com el Mecal, la FEC i el Festival de Cinema Universitari Eureka, entre d’altres. Les dues nits d’ahir és el seu debut en la direcció de llargmetratges.

Back To Top