Skip to content

A Stormy Night

Durada: 76 min. Any: 2020. Director: David Moragas. Productora: Oberon Media / AMC. Producció: Antonio Chavarrías. Guió:David Moragas. Fotografia: Alfonso Herrera. Música: Angel Pérez.  Intèrprets: Jacob Perkins, David Moragas, Jordan Geiger, Marco di Francesco. Idioma: anglès.

El Marcos arriba a Nova York des de Barcelona per fer una escala amb destinació a San Francisco. Una tempesta torrencial, però, amenaça la ciutat i tots els vols des de Nova York són cancel·lats, cosa que deixa el Marcos sense un lloc on passar la nit. És així com acaba a casa de l’Alan, el company de pis de la seva amiga de la universitat.

 

David Moragas

Guionista i director de cinema català. Es va graduar en comunicació audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra. El 2015 va obtenir la beca de La Caixa per estudiar un postgrau a la New York University (NYU), on va obtenir el màster de belles arts en direcció.

Els seus curts Only fools rush in (2018) i Boyfriend (2019) s’han projectat en multitud de festivals, com el de Palm Springs, l’Inside Out Toronto i el D’A de Barcelona.

Entre els seus guions de llargmetratge hi ha Two sisters, que el 2019 va rebre el Purple List Award de la NYU, una distinció als millors guions escrits per alumnes del programa.

A stormy night és el seu primer llargmetratge, estrenat com a pel·lícula de clausura al D’A 2020 i que també s’ha pogut veure al Festival de Màlaga.

Back To Top