Skip to content

La nova escola

Durada: 85 min. Any: 2020. Director: Ventura Durall. Productora: Nanouk Films. Producció: Marija Capek, Ventura Durall. Guió: Ventura Durall. Fotografia: Júlia Girós. Idioma: català.

El 2016 va començar l’intrèpid viatge per transformar el sistema educatiu català des de les seves arrels recuperant l’essència de l’escola com a espai d’aprenentatge i adaptant-la a les necessitats actuals. El que va començar com un experiment a un nombre limitat d’escoles, es va estendre a tot el territori català en només tres anys.

 

Ventura Durall

Guionista, director i productor de documentals i de ficció. L’any 2000 va fundar la productora Nanouk Films amb l’objectiu de crear una plataforma de referència artística en el panorama audiovisual europeu. Algunes de les seves obres més aclamades són Bugarach (2014), seleccionada als festivals Visions du Réel, Hotdocs i IDFA i guanyadora del Premi FIPRESCI al Festival Message to Man, o El perdó (2009), guardonada com a millor documental al Belgrade International Documental Festival, i seleccionat a l’IDFA, al Dok Leipzig i al Thessaloniki Film Festival.

Back To Top