Skip to content

Preludi

Durada: 18 min. Any: 2019. Director: Adrià Guxens. Productora: ESCAC Films. Producció: Laura Egidos.  Guió: Miquel Grau, Adrià Guxens. Música: Fernando Furones. Fotografia: Guillermo Labarga.
Intèrprets:
Pablo Capuz, Pep Planas, Anna Diogène, Mauro Vélez, Mercè Pons. Idioma: català.

Un bloqueig emocional incapacita el Víctor per tocar bé el violí. A poques hores del concert que pot impulsar la seva carrera professional, haurà d’ordenar les seves prioritats.

Flora

Durada: 14 min. Any: 2019. Director: Anice Mateu. Productora: ESCAC Films. Producció: Iris Irish, Maria Potrina. Guió: Anice Mateu. Fotografia: Pablo Engo. Intèrprets: Patrícia Bargalló, Maria Ribera, Iris Vallés, Abraham Asensio, Tai Fati. Idioma: castellà.

La Carla és una mare que treballa cada dia als matins com a paramèdica en el servei d’ambulàncies i a les tardes al sector d’urgències d’un hospital. La seva exdona, que té la custòdia de la seva filla Flora, viu lluny, en una altra ciutat, des de fa uns anys, per la qual cosa la Carla ha de viatjar cada cap de setmana al sortir de la feina per poder visitar la seva nena.

Lovf

Durada: 15 min. Any: 2019. Directora: Olga Alamán. Productora: Tarannà Films. Producció: Giovanna Ribes. Guió: Olga Alamán. Fotografia: Almudena Verdes. Intèrprets: Maria Maroto, Alejandro Tous, Pau Gregori. Idioma: català.

La Sara s’ha enamorat de l’Iván, un home que es torna invisible als seus ulls. L’Iván no la correspon. La Sara s’hi obsessiona en lloc d’ocupar-se d’ella mateixa.

Desierto rojo

Durada: 14 min. Any: 2020. Director: Noel Méndez. Productora: Avisual Pro / Desterra / EMAV.  Producció: Noel Méndez, Diana Perdomo. Guió: Noel Méndez. Música: Pau Escutia. Fotografia: Fran Romero. Intèrprets: Muguet Franc, Francesco Noccioli, Jordi Gràcia. Idioma: castellà.

La Carmen rep un tret a casa. Uns dies abans de l’esdeveniment, arriba de matinada masegada i ferida. En aquest moment s’iniciarà un profund viatge psicològic i oníric per descobrir on és el seu marit i què hi ha al darrere de les misterioses cartes que rep cada dia.

Panteres

Durada: 20 min. Any: 2019. Directora: Èrika Sánchez. Productora: Antivaho Producciones. Producció: Laia Bosch, Èrika Sánchez. Guió: Èrika Sánchez. Música: Xavier Alias. Fotografia: Gina Ferrer. Intèrprets: Laia Capdevila, Rimé Kopoború, Lucrecia Buaballa, Alba Mares. Idioma: català.

La Joana i la Nina, dues noies de tretze anys, viuen a Barcelona atrapades en les contradiccions de la pubertat femenina en el primer món. La primera, boja i descarada, està plena d’interrogants vitals sobre la seva condició de dona. La segona, catalana de pares guineans, és una jove serena i reflexiva que pateix d’anorèxia. Totes dues són dones del seu temps i condició: xarxes socials, immediatesa i excessos.

Desgana

Durada: 18 min. Any: 2020. Directors: Pol Mansachs, Adrián Palomo. Productora: UPF. Producció: Pol Mansachs. Guió: Pol Mansachs, Adrián Palomo. Música: Redquel. Fotografia: Mònica Cambra.  Intèrprets: Mireia Labazuy, Rafa L. Recuenco. Idioma: català.

Després d’una generosa menjada que sembla deixar-la amb gana, una misteriosa noia té una primera cita en el seu propi apartament. Enmig de la incomoditat del moment, la naturalesa enigmàtica de la noia sembla amagar una altra intenció més enllà d’una simple trobada: el seu objectiu serà desplegar diferents eines de seducció per aconseguir quedar realment satisfeta.

Escamas

Durada: 15 min. Any: 2020. Directora: Katherina Harder. Productora: El Dedo en el Ojo / Bande à Part. Producció: María José Garcia. Guió: Katherina Harder. Música: Francisca Herrera Neira. Fotografia: Ester Sánchez. Intèrprets: Anna Casas, Violet Ferrer. Idioma: castellà.

L’Alicia és costurera, treballa fent dissenys i roba femenina, però rere les teles amaga el secret del seu propi cos; la incomoditat i disconformitat que sent per haver estat mastectomitzada arran d’un càncer mamari. Després que el seu pis s’inundi accidentalment coneix la Lucía, dona transsexual, que és la seva nova veïna. Tot i la tensa trobada que tenen en un primer moment, les dues dones troben punts de connexió des dels quals comencen una amistat que ajudarà l’Alicia a redescobrir la relació amb el seu cos.

Refugio

Durada: 15 min. Any: 2019. Director: Ferran Queralt. Productora: Toma 13 Films / Plató de Cinema. Producció: Ferran Queralt. Guió: Ferran Queralt. Música: Raquel G. Cabañas. Fotografia: Alba Garrido. Intèrprets: Vanessa Castro, Iván Hidalgo, Patricia Romero. Idioma: castellà.

Sigui el que sigui el que ha succeït a l’exterior, és terrible, i la Marta intenta portar com pot el seu dia a dia amb normalitat, tancada en el seu refugi amb l’única companyia del seu gat Max i protegida dels perills de fora. Un bon dia, la Marta viurà una experiència horrible: alguna cosa o algú intenta entrar.

 

Miserable yo

Durada: 17 min. Any: 2019. Directora: Àgueda Sfer. Productora: ESCAC Films. Producció: Marta Espuñes. Guió: Àgueda Sfer, Núria Dunjó. Música: Aleix Fernández. Fotografia: Lucía Ajuría. Intèrprets: Carla Linares, Montse Miralles, Ani Méndez, Fèlix Pons, Rina Ota, Pep Salvador. Idioma: castellà.

La Marina és una artista en pràctiques que intenta triomfar com a fotògrafa. Per ascendir d’una vegada a la galeria en la qual treballa com a auxiliar, boicoteja una de les exposicions que inauguren al cap de poques hores.

Back To Top