Skip to content

Sant Martí

Durada: 79’. Any: 2018. Directors: David Ruiz, Albert València. Productores: DDM Visual, SL. Producció: David Ruiz, Albert València. Guió: David Ruiz, Albert València. Música: Luis Hernaiz. Fotografia: Pau Savall. Intèrprets: Guillem Fernández-Valls, Anna Ferran, Olga Bernardo, David Estany, Raül Tortosa, Joan Massotkleiner. Idioma: català.

Un grup de joves es dirigeix a un festival de rock que se celebra a les muntanyes. Una avaria els obliga a buscar ajuda a Sant Martí, un poble de la Catalunya profunda vingut a menys amb els anys.

 

David Ruiz Arroyo

Llicenciat en Comunicació, Publicitat i RP, i també en Història (Universitat de Girona).

Director, escriptor, guionista, actor i editor. David Ruiz s’ha centrat en el món dels curtmetratges des del 2004, en particular com a guionista i director de pel·lícules. És columnista i escriptor a diversos mitjans de comunicació i membre fundador de la productora de continguts Factoria Corman i codirector d’Acocollonat, Setmana de cinemafantàstic i terror de Girona. L’any 2014 va publicar la seva primera novel·la, El Crit de les Ultracoses, menció especial a Premi de novel·la ciència-ficció de la UPC 2014 i finalista dels Premis Ictineu de novel·la de Ciència ficció en català 2016. Sant Martí és la seva primera pel·lícula, coescrita i codirigida amb Albert València.

Albert València

Albert València és llicenciat en Història de l’Art i està vinculat al món de l’educació i el cinema a través del Museu del Cinema de Girona. Ha estat codirector i programador del Festival Internacional de Curtmetratge  Documental Curt.doc. Després de treballar en multitud de curtmetratges, Sant Martí és la seva primera pel·lícula, codirigida i coescrita amb David Ruiz.

Back To Top