Skip to content

La hija de un ladrón

Durada: 90’. Any: 2019. Directora: Belén Funes. Productores: Oberon Cinematogràfica, BTeam Producciones. TVC, TVE, Movistar+. Producció: Antonio Chavarrías, Àlex Lafuente. Guió: Belén Funes, Marçal Cebrian. Fotografia: Neus Ollé. Intèrprets: Greta Fernández ez, Àlex Monner, Tomás Martín, Adela Silvestre, Borja Espinosa. Idioma: Castellà.”

La Sara ha estat sola tota la vida. Té 22 anys i un fill de 6 mesos i el seu desig és formar una família amb el seu germà petit i el pare del seu fill, el Dani. El seu pare, el Manuel, ha estat absent durant anys, i en sortir de la presó, decideix reaparèixer a les seves vides. La Sara sap que ell és el principal obstacle per als seus plans i pren una decisió difícil: allunyar-lo d’ella i del seu germà.

 

Belén Funes 

És guionista i directora. El 2003 va ingressar a l’ESCAC on es llicència en el camp de la direcció cinematogràfica i ona més, va realitzar els seus primers curtmetratges d’escola. Més tard, a l’any 2008, va aconseguir una beca universitària per accedir al màster d’escriptura de guió a l’escola EICTV (Escola de Cinema Cubana a Sant Antoni dels Banys).

Més tard, Isabel Coixet es converteix en la productora del seu primer curtmetratge professional titulat Sara a la Fugida, co-escrit amb el guionista Marçal Cebrian que va aconseguir dos Biznaga al 18 Festival de Cinema de Màlaga, al Millor Director i al Millor Curtmetratge. El seu segon curtmetratge, La Inútil, va tenir el seu Premieremundial a la Seminci de Valladolid.

La hija de un ladrón és el seu primer llargmetratge.

Back To Top