Skip to content

Escapada

Durada: 89’. Any: 2018. Directora: Sarah Hirtt. Productora: Artemis Productions, Samsa Films, Artebis, Mallerich Paco Poch, RTBF. Producció: Patrick Quinet, Claude Baringo, Paco Poch. Guió: Sarah Hirtt. Música: Les Skeleton Band. Fotografia: Jako Raybaut. Intèrprets: François Neycken, Raphaëlle Corbisier, Yohan Manca, María León, Sergi López, Fermí Reixach, Bruna Cusí, Marta Durruti, Ivan Altimira, Rafael Espinosa. Idioma: francès, català, castellà.

Tres germans belgues es retroben a Catalunya amb motiu d’una herència familiar: una casa en runes envoltada de vinyes. Cadascú té la seva visió del món i els seus propis projectes pel que fa a aquesta herència, que despertarà vells conflictes familiars i capgirarà la vida dels personatges.

 

Sarah Hirtt

Després d’obtenir el seu diploma en Filologia Romana, Sarah Hirtt, portada per la seva passió pel cinema, comença a estudiar realització a l’Institut National Supérieur des Arts du Spectacle et des Techniques de Difusion, a Bruseles. Finalitza el seu Màster amb una gran distinció i el seu film En attendant le dégel obté, entre d’altres, el 2n Premi de la Ciné-Fondation del Festival de Cannes 2013.

Seguidament realitza el curt Javotte, el 2014, paral·lelament a l’escriptura del guió d’ Escapada, el seu primer llargmetratge, que es va  rodar a finals del 2017 a l’Empordà.

Back To Top