Skip to content

Rêve de Mousse

Durada: 60’. Any: 2018. Directora: Elena Molina. Productora: Cicely Films. Producció: Mayca Sanz, Txema Torres. Guió: Elena Molina, Isaki Lacuesta, Laura Calavia, Txema Torres. Música: Iván Cester. Fotografia: Elena Molina. Idioma: català, francès, castellà, crioll haitià.

Quatre joves catalans sense experiència en alta mar emprenen un viatge a través de l’Atlàntic rumb a Haití a bord del Rêve de Mousse, un vaixell vell de pesca francès carregat de material humanitari.

 

Elena Molina

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la U. Complutense de  Madrid, completa els seus estudis en la Universitat degli studi di Perugia (Itàlia) i en la Univeristat Pompeu Fabra (Barcelona).

Continua la seva formació amb tallers com El cinema documental según Patricio Guzmán i el Taller de Documental Creatiu per a dones de Belkis Vega amb qui començarà a col·laborar al Taller de Documental Creatiu per a Dones del CC.Bonnemaison (Barcelona) així com ajudant de direcció de Isaki Lacuesta.

Com a realitzadora ha treballat per a la TVC, per al festival internacional “The Influencers” (CCCB), aixi com diferents comercials, videoarts i altres peces sempre vinculada al mon del visual. Ha realitzat projectes a França, Sahara, Corea del Sud, Kuwait, Cap Verd, Haití i Burkina Faso,  on ha dirigit els seus primers curts documentals: The Puppets Cemetery (2014) i Quand j’étais petit (2016),  guanyadors de diferents premis a festivals d’arreu del mon. Rêve de Mousse (2018) és el seu primer llargmetratge documental.

Back To Top