Skip to content

Bayo i el Che, guerrilla i escacs a Cuba

Durada: 72’. Any: 2019. Director: Pedro de Echave Garcia. Productora: Quindrop Prod. Aud. SL, IB3 TV. Producció: Pablo Azorín, Nacho Tejedor. Guió: Pedro de Echave Garcia. Fotografia: Javier González Bordas. Idioma: català, castellà.

El capità Alberto Bayo és un personatge conegut a les Illes Balears i a Catalunya. La seva actuació durant la Guerra Civil comandant la fracassada expedició republicana a les Balears és encara recordada. No obstant això, molt poca gent coneix la seva vida a l’exili i el seu important paper en la Revolució Cubana.

 

Pedro de Echave

Ha estudiat guió i realització de documentals amb els directors José Luis Guerín, Marta Zhein y Patricio Guzmán. La seva filmografia com director i guionista està vinculada especialment al documental de temàtica històrica i social.

Bayo i el Ché. Guerrilla i escacs a Cuba  (2019),  2018 La Cadira i el General  (2018), Ossos que xerren (2017), Silenci  trencat, la Fossa de Porreres (2017), Bayo, el desembarcament a Porto Cristo (2016),  Els secrets de l’últim exiliat (2000), programa 30 Minuts de TV3.

Back To Top